Blandat,  Jobbet,  Väder o vind

Mitt i veckan…

Så e det ju, mitt i veckan nu, tack o lov….

Jobbade heltid i går o det gick faktiskt rätt så bra för utom att det tappade kontakten hela fucking tiden…..

Inte så många som fattar vad jag menar där men kanske ni gör i framtiden…. hahahah

I alla fall så var jag ute med Attilla direkt när jag kom hem i går o det blev samma runda som det var i måndags, men denna gången så mätte jag den.

Det blev hela 3 km + minus noll, o det e ju faktiskt långt för mig + att det e terräng som man går så det e mycket balans o knappast att gå som på jämt underlag.

Jobbigt attans e det i alla fal att gå på, men litta roligt oxo för jag har ju Attilla lös så han springer o busar,  jagar kaniner, som han inte hinner i fatt…..hahaha

Men i går så gnällde han till när vi var på ett skogs parti o jag tyckte att han haltade sen lite, men slog bort det eftersom jag kan vara litta överbeskyddande.

När vi kom in så hade trampdynan ”gått upp” lite o där var ett sår. Jag fick titta på det utan att han protesterade, men det blödde inte.

Efter som det e min först hund så blir man litta skraj för jag vill inte springa med honom till vetrinären i onödan.

Dels så blir han stressad o sen e det attans dyrt oxo. Men som J sa här på jobb så kan det ha med vägsaltet o göra, så vi hoppas på det.

Tänkte att jag skulle bara gå en liten runda med honom på fältet i dag o sen skulle han hållas lite lugn, så det läker i alla fall.

Sååå vad händer annars i dag då?

Inte vansinnigt mycket utan att jag ska o hämta mitt däck o sen blir det att sola en liten runda kanske, får väl se vad jag hitt på…..

Nu har jag ingen aning alls vad jag ska skriva om så då e det allt dax att avsluta. Skulle ha kört NU till Fälgfixarna, men dom har ju lunch stängt mellan 12-13…

Ja ja blir till att köra när dom öppnat sen blir det nog kanske att köra o sola, men nu när jag kollade i väskan så har jag glömt ”solpengarna” hemma….*grrrrrrrrr*…..

Blir till att sola i morgon i stället då, inget annat att göra åt. Ska i alla fall ha med mig en värme fläkt i morgon här till jobba så jag slipper att frysa….HATAR DET!!!

Nog om allt nu, ni får ta det så lungt o var rädda om er o ta hand om varandra.

Tänk på att tiden ni har kommer aldrig mer igen, så var rädda om den o ta vara på den. Lev VARJE dag o minut….

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.