Blandat

Soool…

Sååå underbart det e när solen kommer fram, o det har den varit nästan hela dagen nu, jag blir bara på såååååå underbart bra humör. För nu känns det verkligen att det går åt rätt håll! Även om jag hade ett litet migrän anfall här Innan i dag så mår jag ändå kanon bra just nu!

O jag behövde jag inte köra hem för dels så hade jag tabletter här o sen så har man ju en vovve med bra hundbäddar … hihihi … Kanon o ligga på när man ska vila. O min lilla sötnos la sig bervid mig o vaktade på sin lilla filtis ….. hihihihi.

Nu så e skurandet av golvet i verkstaden klart o även revoveringen av toaletterna o duschen här inne i kontoret! Så skönt det ska bli o få gå på en fin, ny toalett o inget äckligt skit hus!

Ja ja men i alla fall så maste jag jobba undan nu i dag så klart allt e till i morgon efter då ska vi tömma badet, alltså syra badet o göra rent det. Himla tur så kommer det 3 gubbar o hjälper till, för jag e ju jag inte direkt stark precis. Men men det ska i alla fall bli kul o se hur det kommer att gå o hur det ska gå till vida, eller vad man nu säger.

Nu ska jag i alla fall ta o jobba vidare o sen e det hem o packa idag, det bara måste vi! O ni får ha det bäst för det ska jag i alla fall ha.

Poooooss Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.