Blandat

Regn…

Ja det e i alla fall MYCKET bättre än snö! Fy tusan så trött jag e på denna vinter o snö nu. O idag så regnar det i alla fall nu. Men det kommer säkert bli mycket finare väder i eftermiddag, klockan e ju faktiskt bara 07.28 än så länge. Blir nog sol i dag, känner det på mig.

O helgen för min del har mest faktiskt mest bestått av att packa upp, o försöka fixa till någorlunda i nya huset. Det e såååå underbart att allt nu verkligen har börjat komma igång. Vi har flyttat en del saker o lite kläder som jag hängde upp i går. Jag konstaterade igår när jag gick runder med tummstock att vi kommet inte ha några som helst problem att få plats med allt vad vi eller jag har. För min lilla Kent har inte så jätte mycket saker faktiskt o inte hälften så mycket kläder som jag…….hahahaha…..förvånad eller?

I lördags var det meningen att jag skulle ha stuckit ner till Charls Dickens o träffat DS gänget där, dom hade pubträff. Men jag kännde inte alls för det o kände att jag måde inte så jätte bra, men ändå hade jag as svårt för att bestämma mig. Men när min älskling ringde från den festen han var på vid kl 23.30 o sa att han nog skulle komma hem snart så la jag ner planerna helt.

Kände att jag orkade bara inte, hade ju flyttat en del o packat upp en massa saker i huset, mina underbara föräldrar hjälpte oss, dom e bara BÄST!  Jag mådde inte så jätte bra o var förkyld o snuvig o febrig på dagen, dessutom så har jag  ju min Kent så jag behöver inte ut o renna på CD…..hahahaha…..även om han var o festade på sitt håll, vilket inte hör till vanligheterna.

Sen på söndagen eller igår så var det meningen att vi skulle ha kört en massa lådor o packat upp dom, men nopp. Min lille stackare mådde inte alls bra så vi sa det att vi skulle bara ut o skruva ihop möblerna från IKEA som vi köpte i fredags. Det blev en halv byrå bara, sen mådde han riktigt kasst så vi körde hem o fixade mat o sen bara slappade i soffan, det var riktigt nice.

Idag blir det att jag kör ut direkt till huset efter jobb, tror jag. Det beror på om min älskling har kört några lådor i dag, vi får väl se om det händer. Han ska oxo ut o skruva ihop byrån som han började med i går + en till. Sen har vi jätte fina köksstolar som bara ligger o väntar i sina lådor…..Vi kommer få så otroligt fint i vårt lilla hus så det e knappt sant. jag längtar riktigt till lördag när vi flyttar allt o vi kan få sova där!

GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!!!

Så på lördag e det äntligen dax att komma dit o få sova där, men vi har en del o fixa innan dess. På fredag har vi bestämmt att vi ska ta o montera ner sängen så det bara e att börja bära o flytta allt när våra underbara vänner kommer o ska hjälpa oss att flytta. Skönt att man har vänner som kan hjälpa en som verkligen ställer upp, inte som vissa andra som…..Nä vill inte gå in på det här o nu.

Så nu ska jag snart ut o ta upp första badet för idag o sen ska jag ringa o väcka min älskade underbara blivande man, så man får väl ta o jobba litta. Ni får ha det så bäst….

Poss Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.