Blandat

Trött torsdag…

Så himla trött jag e just nu, ont i ryggen o mest bara trött faktiskt. Snart ska älsklingen ta o fixa litta mat o sen ska jag nog ta mig ett varmt bad, känner att jag behöver det faktiskt. Var ju hos barnmorskan innan i dag o det gjorde litta ont, men inte som när jag satte in den, som tur var. I alla fall så nu e det bara o prova o se…….

Så nu tänker jag inte skriva mer om det utan det får ni helt enkelt läsa om sen, kanske……*ler hemligt*……eller så kanske ni kan fråga…..hihihihi. men i alla fall så e det ju snart flytt som gäller så i helgen så ska vi verkligen ta ett tag o börja packa, det e verkligem tid till det nu.

Men på lördag så e det o kolla på tapeter o färg till nya huset, det ska bara bli såååååååååååå kul o gå o drömma. Men vet ni vad det bästa e, det e att just det vi drömmer om, färger tapeter o så, det kommer gå  i uppfyllelse för det kommer fixas i huset tills vi flyttar in. Det e bara så himla underbart att man nästan måste knipa sig i armen, för det känns som man drömmer.

Så det var dagens inlägg, nu ska jag ringa min kära mor o sen e det mat. Ni får ha det bäst för det ska jag ha, man kan inte ha det så bra som jag har, inte utan att skämmas litta……..hihihihi

Poss haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.