Blandat

Slappe lördag…

Har väl inte fått så mycket o gjort idag o det känns litta trist. Min älskling var på klubb möte i morse o kom inte förrän vid 15 tiden idag, o då hade ju nästan hela dagen gått. Sen så har jag inte riktigt kommit igång i dag heller, o jag skulle ju verkligen behöva det. Men jag har bara inte riktigt energin till det, för vi bara MÅSTE ta o komma igång med packningen inför flytten o jag känner att jag har inte ork o göra det själv.

Men men vi får väl se vad som händer o så, vi har ju faktiskt en hel månad på oss. Det e attans skönt det, men måste verkligen ta o försöka komma igon med att i alla fall packa ner något litet. Tror faktiskt att jag ska ta o ta mig i kragen o gå o packka ner cd o dvd erna nu när jag skrivit klart detta inlägget, minns ann o da!

Ja vad händer annars då, inte speciellt mycket. Vi ska åka o kolla tapeter o färg till huset imorgon o det ska bli attans kul, o sen blir det en runda in om mina kära päron oxo, o käka litta kanelbullar o semlor…..*mummmms*…

I kvällo e det ju Melodifestivalen 2010 o det ska bli riktigt mysigt o kolla på den med min älskade Kent, även om han inte e så road av det, men han kollar på det ändå, för min skull, visst e han go…..*ler*…..O till detta blir det äpplepaj med vaniljsås………mmmmmm

Nä nu ska jag allt ta o slänga ihop en låda o börja packa cd skivorna o dvd så det blir gjort, jaga bara MÅSTE ta tag i det, annars blir det inte gjort. Ni får ha en bra kväll o en trevlig helg för det ska jag ha……..

Poss Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.