Blandat

Mycket i helgen…

Det har hänt en hel del i helgen faktiskt, eller har det det egentligen, eller var det bara i går det var mycket???? Hmmmmm…Ja ja vi får väl börja från början alltid lättare då ju.

Fredagen : Var jag ju hos tandläkaren *usch*….men det läste ni nog om i fredagens inlägg, eller? Ja ja men jag jobbade till ca kl 14 sen blev det o köra ut till Jysk o handla handukar till badrummet där nere, o en liten runda inom o handla mat för kvällen.

När jag kom hem så började jag att koppla in digitaltv:n o kom då på att deras lösning bara e så idiotisk. Man ska ju ha uttaget i FÖRSTA jacket, men vem FAn har data o tv i KÖKET!!!! Vi har  i alla fall vårat första jack där, så det blir att försöka fixa trådlöst nätverk hemma, får nog be min älskade bror om hjälp…Men tv:n fick jag igång…JAG E BÄST!!!!

Det blev spegetti o kötfärssås, som min älskade underbara man gjorde, kanon god blev den verkligen. Blir nog vi tar det som blev över i kväll, rätt gott när det har stått någon dag. Sen så kollade vi på ”Let´s Dance” o myste attans i soffan.

Jag tyckte inte direkt att det var rätt som vann, Claudia har MYCKET bättre teknik än Mattias, eller var han nu heter. Men men sen så har han säkert hundratals små tjejer som röstar på honom för att han e snygg  o inget annat, *gggrrr* blir så snee på det när jag tänker på det. Man ska väl rösta på någon för att dom e barpå att dansa o inte för att dom e populära, ja ja men men skit i det nu. jag gick o la mig vid kl 23 eller något, jag var bara så sjukt trött så jag orkade inte hålla ögonen öppna.

Lördag : Jag sov nog till kl var 07.30 sen kunde jag inte sova mer så jag gick upp o kollade litta tv, tecknat på Cartoon network, det e bara såååååååååå nice o vakna till på helgen. Speciellt nu när vi får den engalska orginal talet, så mega underbart e det!

 I alla fall så kollade på det tills min älsklning vankade o sen stack han till klubben på möte o jag kollade litta till på tv, sen höll jag på att somna så jag gick upp o la mig 2 tim till. Så gott det var, riktigt nice o få sova ut lite, nu när jag inte har så ont i tänderna längre.

Sen när jag vaknade så blev det en kort dusch o fixat tills ig för när Kent kom hem så var det iväg o handla inför söndagen på City Gross. Så det blev o handla sen hem o byta om o sen var det i o tömma släpet som vi tog hem från stan med det sista av grejorna från förrådet. Som tur var så kom mina päron just innan vi skulle börja så dom hjälpte oss en hel del faktiskt med att få litta ordning i förrådet o bära in lite lådor o så.

Sen när dom gått o vi fått in min cykel i förrådet så blev det o försöka få ordning där inne. Nu var det ju lådor o skit ÖVERALLT nästan, i hallen i alla fall. Så kent den starke, bar upp det mesta o jag fixade till i köket för där såg hemskt ut. När vi väl var klara med det så var ju ingen av oss direkt hungriga så det blev bara mys i soffan. Vi hyrde film från Telia eller genom digital-tv:n attans smidigt.

Det blev ”Twillight” o ”New moon” så underbart bra dom var helt kanon verkligen, längtar tills 3:an kommer ut så man kan hyra den med. Så kanon det e att slippa att lämna tillbaka filmen, speciellt nu när man bor en bit från stan ju, men det e nice ändå…

Nu i Påsk lär det ju bl en del filmer helt klart, o kanske speciellt om Kent ska jobba…*snytft*….Jag vill ju ha han hemma hos mig ju!!! men det blir kanske någon film eller så i stället då, vi får väl se.

Han får reda på mer i dag om hur o om han sk jobba i påsk. I alla fall så åter till lördagen, efter filmen var slut så var jag attans trött o kl var ju 04.30 så det var natti natt då. Tror nog det var första ggr jag var uppe så sent på snart 6 månader….hahahaha…Man e ju inte 25 längre precis o man vill ju sköta sitt jobb, så då blir det att hoppa isäng tidigt attans….

Söndag : Vakande sent kl 12 eller något, egentligen så var ju klockan bara 11 men nu e det ju sommar tid o vi har förlorat en timme så…Men vi kom upp kollade lite tv o sen var det bara att börja städa, plocka undan, dammsuga, diska, tvätta golven o få ordning, gästerna kom ju efter kl 15. Mina päron kom kl 14.30 för dom hmätade tårtan o sen hade min älskade kära mor bakat kakor o litta sånt gott till eftermiddag. Vi firade väl lita att jag hade fyllt år o sen att vi flyttat till Mörarp oxo, mysigt var det i alla fall.

Det var Jonas o Annika, Kents storebror o fru. Sen kom Torbjörn o Annmarie, min chef o svärfar o svärföräldrar o med dom kom Lars o Emma o deras lilla prinsessa Olivia. Senare dök även min kära bror upp mid sin sambo Bea, det var jätte trevligt hela dagen verkligen.

Dom sista gick vid kl 19 o då var både jag o Kent helt utslagna. jag fixade mat o sen käkade vi ,kollade lite tv o sen var jag så trött när kl var 21 så jag gick upp o la mig, somnade nästan direkt, så trött var jag.

Så det var hur min helg har varit inget speciellt men nu nästa o kommande helg hoppas jag blir lugnare för jag känner jag behöver få vila upp mig litta….

Nu har jag ingen lust o skriva mer o jag måste ta o jobba litta nu…Ni får ha det bäst o så, här skiner solen nu, attans nice e det! Ha en bra dag mina vänner…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.