Blandat

Underbar Måndag!

Ja kan jag säga mer egentligen? Eller? ! För jag mår sååååååååå underbart bra idag så det e kanppt sant, jag känner mig LEVANDE! har energi, mår bra, e på kanon humör o bara har det djävligt bra faktiskt. Sen ovan på allt så jobbar jag med min älskade idag…Kan man ha det bättre även om jag vaknade med feber i morse???

Ja ha o vad har då hänt i helgen då….Jo i fredags när jag körde hem så plockade jag upp min kära mor o så körde vi hem för att börja med att fixa till alla mina dj-la kläder, fy vad jag trött jag e på dom. I alla fall så när vi kom hem där så var målaren kvar o sen så hade han inte fått klart på lilla rummet heller, för han behövde mera färg. Så vi fick snällt vänta tills han hade gått o då började vi ställa ordning vardags rummet o gud vad fint det blev. Bilder kommer senare, hoppas jag. Men vi fick det klart i alla fall , attans skönt.

Sen var det att ta tag i klädernar, blev litta gjort men inte så vansinnigt mycket för jag var rätt trött o sen ville ju jag o Kent mysa litta oxo o snacka om att vi syndade, pizza blev det o ingen direkt god heller…Så Mörarps egen pizzeria e tyvärr inget o rekomnedera, men min Kent tyckte den var ok, men han gillar ju verkligen ost o det gör inte jag! Sen kollade vi ”Let´s dance” o jag skulle göra klor men kännde att jag orkade inte riktigt men efter programmet så kände jag att lite orkar jag nog, men det slutade med att jag satt uppe till kl 00.10 o sen somnade jag litta på soffan till kl 01.00.

 Men under hela dagen så mådde jag bara så hemskt, ont i tänderna o ont i halsen som f-n. Så när vi var i affären så köpte vi Zyx o fy tusan så bra dom var mot hals ontet, tog bort det nästa direkt, underbart. För bland det värsta jag vet e just att ha ont  i halsen man känner sig så otroligt sjuk då o det e bara hemskt. Men i alla fall så kan jag verkligen rekomendera Zyx för er som har ont i halsen, den e verkligen kanon…..!

Så har vi kommit till lördagen, jag sov attans länge o fy tusingen så gott det var, jag behövde verkligen det. Sen så bev det ner på soffan o mysite framför tv:n, ensam. För min älskling åkte redan kl 08.00 på morgonen, han hade möte på klubben då, stackare, för han hade behövt o få sova ut litta. Men vid kl 11 så ringde han mig o då var dom klara så jag fixade till mig, körde ut på först på Väla, Panduro, jag skulle ju ha färg till min förnster målning. O sen in en snabbis på IKEA för att köpa gardinstång så vi kunde sätta upp gardinerna i vardagsrummet.

Sen körde jag ner till klubben i Svalöv, för jag skulle ju hjälpa pojkarna att måla deras logga på väggen, bild på det kommer nog oxo snart.Det var attans trevligt faktiskt, verkligen ett kul gäng dom har blivit. o jag blev väldigt glatt överraskad när jag pratade med en av Kents bästa vänner i klubben,P, att han sa att han faktiskt läser min blogg, MIN BLOGG!!!!, jätte kul verkligen, det gav mig mer kraft att skirva o verkligen hålla bloggen vid liv.

Sen så hade han med sig sin vovve, som Kent tycker liknar Satans avkomma, o jag tyckte att han var jätte go, så gullig han var o kelen oxo, mega mysig verkligen.Men visst ser han rå ut, absolut, men jag brukar kunna se igenom det…… Kent han e nog litta rädd för honom….hihihihihi….men jag kelade med honom….*asg*…….Men visst en sådan hund ger väldigt mycket respekt med sig o ingen hund man ska utmana på något sätt, han var nog snäll o go mot mig för att P var med o för att han inte kände sig hotad alls av mig.

Jag körde från Svalöv vid kl 16.30 o då blev det allt en liten runda till inom IKEA o jag kom där ifrån med, nya bestik, 4 krukor o två fina nya kuddfodral, litta dyrt blev det allt, men det e det värt för så fint det blev. Kuddfodralen blev verkligen kanon o även krukorna. Sen när Kent kom hem så blev det en Appeltini till mig o en rom  o cola till honom, o en massa mys i soffan. Men jag fick gå upp o lägga mig ett tag för jag hade grym migrän på g så jag sov i ca 1.30 o missade första låten på Melodifestivalen. Men det gjorde inte så mycket, för det var ju bara Darin o han e ju bara ur kass, tycker jag i alla fall.

Sen kollade vi litta på tv o sen gick jag o la mig rätt tidigt, mådde inte alls bra, men det var inte alls så konstigt, fick ju DET SKITET idag, men det gör inte så mycket faktiskt, för jag känner mig verkligen levande, har energi o mår bara sååååååååååå underbart bra.

I alla fall så söndagen vaknade jag kl 07.00 o gick upp då, kolllade tv o sen vid kl 11.00 så kröp jag ner till Kent igen men då gick han upp men jag låg kvar till ca 12.30 sen var det upp käka o sen köra in till stan, hämta min mor jag o hon körde hem igen o Kent o min kära far körde o hämtade tvättmaskinen i lägenheten. När vi kom ut så blev det att ta tag i kläderna o vi fick faktiskt riktigt mycket gjort, attans skönt. Sen så kom dom med tvättmaskinen o min far kopplade in den o sen var det litta kaffe o go choklad kaka som min mor bakat, gott men mäktigt…..

Sen satta jag o Mojan upp gardinerna i vardagsrummet o i köket så det blev ju bara såååååååå fin fint, gud vad jag trivs där hemma nu. fast i bland så kännd det fortfarande som om att det e en drömm o vi bara ska bo där ett litet tag, vet inte riktigt varför men det e nog för att det e för att det e för bra för att vara sant tror jag. Men sen har det nog oxo med att det e för att vi inte har kommit riktigt i ordning o så, men nu börjar det i alla fall o likna något. På tisdag så ska vi ta ett tag i lägenheten o pcka det sista. men i kväll så ska jag i alla fall tvätta o TORKTUMMLA våran tvätt, sååååååååå nicccccccce!

Igår kväll så ÄNTLIGEN tog vi en ordentlig dusch ihop, såååååååå mega nice det var. jag kan inte riktigt kalla ddet vi gjorde i lägenheten på Skitigt Närlunda en dusch för det var ju i ett trångt badkar…inte ett dugg kul. Men i går…..riktigt nice, även om jag bara var så otroligt trött, känndes som jag inte riktigt orkade stå upp alls, hade absolut ingen som hels energi, men det fick jag ju svar på i dag när jag vaknade varför, o tack o lov för det.

Min kropp börjar hitta tillbaka till rätt spår igen känns det som, helt underbart e det. Att må så här bra som jag gör nu har jag nog aldrig gjort faktiskt. Allt i mitt liv börjar falla på plats o jag känner verkligen att jag e på den absoluta rätt plats som jag ska vara, den som universum har haft menad till just mig, kan man ha det bättre så säg…?!!?! En ska vet jag i alla fall o det är MYCKET tackvare Kent att jag mår så här oförskämt bra som jag gör, han ger mig verkligen ALLT som jag behöver, han e mitt syre, mitt allt! Kan man säga det på något annat sätt, tror inte det.

Nu e det snart dax att ta badet där ute så jag får väl ta o sy ihop detta litta. Det e så himla typiskt att vi inte fått internet hemma ännu, så jag får ta o blogga på arbetstid…..NICE det med. Men sen så pysslar jag ju oxo på arbetstid…hihihh…håller på med en fönster målning, den kommer bara bli såååååå bra!

Gud i himmelen vad jag mår bra idag!

Det e knappt att jag själv tror att det e sant, men det e det ju! Det har ju helt klart med att det e strålande solsken ute o att solebn var en bra bit uppe på himlen när jag/vi körde till jobb i morse, så otroligt underbart att våren nu e på väg.

Nu ska jag lägga in litta bilder här o sen e det lite mat som gäller för det e ju faktiskt middag här nu, så det så….Ni får ha det bäst men kan ni ha det så bra som jag känner mig i dag så ska ni vara lyckliga, för det e jag!!!!! Känns som jag e det lyckligaste människan på jorden!!!!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.