Blandat

Inte riktigt…

…på humör o blogga i dag faktiskt, vet inte riktigt avd jag ska skriva om så, det blir bara ett litet inlägg. Vad som annars händer i dag e väl inget speciellt förutom att vi ska till lägenheten i stan när vi slutat o fixa litta där.

Måste ju slänga en massa o sen e det litta det sista o packa o BALKONGEN oxo….*pust*….men men det fixar sig säkert, städfirman kommer inte förrän på tisdag näste vecka tack o lov.

När det gäller min fönster målning så går det attans bra men kanske blir det lite svårt att få den AV plastfickan, för jag tror att det är just FEL sorts plast ficka som jag har använt, men men det får vi ju se i morgon ju. Sen i kväll så blir det förhoppningsvis att vi sätter upp rullgardinen i sovrummet, ska bli sååååå nice. För jag bara HATAR att ha det så som vi har det nu, ihoplappat!

Så nu e det snart dax för mig att ut o ta badet o sen spolning o sen e det iväg till lägenheten o fixa o sen hem o upp med rullgardinen, jag blir trött bara jag tänker på det ju!!!!! Ni får ha det bäst så hoppas jag att jag har något roligare o mer att skriva om imorgon…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.