Diet

Dag 12…Lite kallt

Nu börjar det faktiskt vara jobbigt, e hungrig nästan hela tiden, såååå mega jobbigt e det! Dricker o dricker men det hjälper ju bara så s o så mycket. Men jag ska klara detta! Bara ska!!!!!!!

Sov till kl 09.00 i dag sen upp o kolla tv i soffan, skönt. Sen fick jag bara sån lust o ut o plantera rabarbern o gräslöken jag fick av Sötnosen Eva i går, så jag klädde på mig o var ute innan kl 10.30 o planterade o klippter rent lite buskar o så i trädgården, sååå mega nice väder det var!

Vi bestämmde oss att ändå köra en runda med hojen idag även om regnet hängde i luften när vi  körde, jag tror vi fix ca 10 droppar regn på oss under hela turen, nice. Vi körde en runda till perstorp o han föräldrar en runda o sen hem igen, det var i kallaste laget. 

Jag kännde riktigt kylan på mina lår o armar så jätte nice var det inte, men den vägen vi körde var riktigt riktigt nice, måste köra den igen när våren riktigt tagit fart o allt börjar bli grönt! Såg att många Vitsippor redan hade slagit ut, såååå fint o det e ju verkligen ett bar tecken på att det e vår!!!

När vi kom hem var jag riktigt kall så jag gick upp o la mig en runda under täcket för att få upp värmen, somnande intye men gud så skönt det var. Sen blev det tv o en underbar dusch ihop, sååå nice. Tror jag kom i säng ca 23.45 alldeles för sent, men men inget o göra åt det.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.