Blandat

Dag 8….=)

I går så var jag ju på kurs o sen efter så blev det 30 min på trampmaskin eller vad den nu heter, har inte riktigt koll. Men i alla fall så idag e det INTE SÅ KUL! Mina knä gillade det inte alls, har riktigt ont o dom i vissa rörelser, så det blir nog att cykla nästa gång, tror jag. Sen blev det en liten sund o solariet, attans skönt, kännde mig riktigt DUKTIG  faktiskt!

Körde hem o var hemma ca 20.45 eller så o gissa om den lille syrken blev glad…..Han visst knappt vart han skulle ta vägen så glad han blev, gick ut en runda med honom o sen direkt in i duschen.

Tände inte ens tv:n igår, utan bara satte mig vid datan ett litet tag o sen direkt i säng. Men hade ändå svårt att somna, tror inte jag ska träna så sent nästa gång, svårt o varva ner innan man ska nanna. Får bli att jag tränar INNAN kursen i stället, blir mycket bättre.

Det känns verkligen bra att jag äntligen har tagit tag  i min vikt o att jag har ekonomi så jag kan göra det, har ju inte haft det innan. Sen så känner jag oxo att jag har det stödet jag behöver nere på Friskvårdshuset oxo, dom finns där verkligen för en om det e något o e alltid lika trevliga o snälla. Sen att jag har min älskade blivande man som oxo går igenom samma som jag e ju inte heller fel. Känns verkligen jätte bra.

Jag tog o mätte min i går igen bara för att kolla hur det ligget till o WOW…..Hela 8 cm på 8 dagar, helt otroligt e det o SKÖNT att det går så snabbt, detta behöver jag verkligen, se o känna resultat. Jag har inte vägt mig ännu men det tänkte jag att jag skulle göra när jag känner att motivationen börjar sina, men än så länge känns det inte alls så jätte jobbigt, men men vi får se, hinder stöter man ju alltid på. Men denna gången SKA JAG LYCKAS!

Längtar riktigt till helgen nu faktiskt, ska bli så skönt o få vara ledig, bara få slappa lite o få sova lite extra, ska bli sååå nice. Annars så e ju helgen rätt jobbigt nu när vi inte får äta något, då e det nästa så att man räknar timmaran tills man får ”äta” igen o där emellan så springer man på dass….därför e det så mycket bättre att jobba, för då har man o göra hela tiden!

Så otroligt fint väder det e nu , bara sol sol sol o rätt varmt redan nu, skönt att det äntligen har vänt o att vi går mot mycket ljusare tider. Speciellt att vi går mot sommaren, mc-fester o träffar o många långa runder på hojen, jag längtar så!!!! Blir kanske en runda nu i helgen om vädret håller i sig, hoppas det för fy tusan så nice det var o åka här om dagen, underbart!

Bilden här e från 2009 när ni var i Hanöbukten med HOG:arna en weekend, vekligen underbar helg, ett minne för liver o MYCKET hoj åkning o festande…..

Nu kallar jobbet, ni får ha det underbart i dag för det ska jag ha, blir nog att jag sätter mig  i solen ett tag idag, på arbetstid…..hihihih

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.