Blandat

Kallt men grönt!

Usch i dag var det inte alls varmt, fy tusan så kallt det e, inte alls kul. Kollade inte på hur många grader det var men det kan inte varit mer än 4+ eller så för jag kunde knappt hålla i ratten när jag körde in så kall den var. Hatar verkligen kyla e bara såååå trött på den nu. Men det börjar ändå bli grönt ute  naturen, tack o lov.

Det e så nice o köra till jobb varje dag o se hur fort rapsen växer, hur träden blir allt grönare o hur snabbt sommaren verkligen närmar sig. Gud vad jag längtar till det e riktigt varmt, så man kan ligga o sola i trädgården, slippa KNÄstrumpor, jackor o långärmade tröjor…..Åhhh vill ha sommaren här NU!!!!!

Det e så trist väder ute i dag så mankan bara vilja en sak, o det e att krypa ner under täcket igen o bara sova tills detta skit vädret e över. Men då hade det nog blivit till att sova hela helgen o det har jag bara inte tid till, en massa saker o fixa, har fått skriva upp o planera lite vad jag ska göra. Har för mycket i huvet o då blir det gärna kortslutning ….hahahaha.

Vad händer i dag då? Inte ett skit för utom att jag ska sticka o sola i dag med för det var så guda gott o göra det efter jobb igår. Jag orkade med en hel del annat när jag väl kom hem igår så det blir att ladda ”sol” batterierna idag med.

Har inte en aning om vad jag ska göra för mat i dag, känns inte alls kul. Känns som om att jag har gått upp igen, o visst det gör man ju när man börjar äta.

Sen e det ju för att jag har den tiden i månaen oxo, men det känns ändå så skit, magen liknar en ballong, HATAR DET! Jag känner inte alls för att äta, inte något alls. Men det e ju oxo helt fel att inte äta, man SKA ju äta för att gå ner, hur fel det än låter!

Men jag måste verkligen nästan tvinga mig att äta, inget e gott o sen så får man lätt ångest att man inte har kommit igång med träningen, men när man har detta skitet så e det ju inte direkt träning man längtar efter. Nä det får allt bli på tisdag eller så när vi kommer hem från Gotland, när man har energi o e på rätt spår igen.

Det e ingen som säger att det ser ut som om att jag har gått upp, men jag KÄNNER det som om att jag har gjort det……Jag vill ju ner i vikt ju!!!!!! men varför ska det vara såå svårt.

Jag vill ju verkligen lyckas o jag var på god väg, men jag kan ju inte leva på sånna påsar hela livet ju. Sen ja, jag vet jag har den tiden i månaden så det blir väl bättre när detta e över, HOPPAS JAG!!!!

Nog med mitt gnäll nu, ska ta o kolla till badet där ute o sen så blir det o jobba till kl 16 o sen e det sol o värme, för det e det ju inte ute i alla fall…..*gggrrrrrrr*…..

Sen ska jag bara hem o mysa o hoppas på att min älskade Kent inte jobbar allt för länge i dag o imorgon, o att han verkligen e ledig på söndag. För det skulle han verkligen behöva o jag behöver honom hos MIG! EN HEL DAG!!!!

Ni får ha det så jätte bra o ta hand om er o må bra, jag ska i alla fall försöka o göra det absolut bästa av det hela o jag beukar ju faktiskt lyckas, ni ser ju på listan vad jag ska göra i helgen…..hahahaha

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.