Blandat

Kanske lite …

Nja kanske lite bloggning blir det i dag, har inte så mycket o göra på jobb just nu så det finns tid att skriva litta nu. Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva om men det ger sig nog.

Äntligen så börjar min stackars mage att repa sig o kännas ok igen, såååå skönt. Men sen så fick jag den skiten i går o det kom ju bara så lägligt, NOT! Inte ett dug kul nu när man ska ligga i tällt, men vi har ju kanon fint tält med för tält o så så det kommer säkert att gå bra.

Jag e ändå lite orolig för att magen ska börja krångla på vägen upp eller sen när vi ska hem eller så, nerverna e ju inte riktigt som dom ska vara. Trost att behöva oroa sig så för en sak som inte ens har hänt, o det hjälper ju inte heller att oroa sig ju, så jag vet i f-n inte varför jag gör det. Blir bara så mega trött på mig själv ibland.

Oroa dig inte för morgon dagen, den kommer tids nog!

Jag hade helt rätt tänk innan o nu har jag kommit bort från det helt, fattar det inte. Har väl tappat min kontakt till det som e viktigt för mig, det som gör mig till den jag e….o det måste jag bara hitta tillbaka till, för att må så här gillar jag verkligen INTE! Men det e bara när vi ska i väg o så, inte annars….

Det finns inget ont som inte har något gott med sig…

Ska nog ta o kolla mina spell bibels o se vad jag kan koa ihop för något, för jag bara MÅSTE hitta tillbaka till det jag hade innan, o det kommer jag att göra helt klart. Men det kanske tar ett lite tag, men dit ska jag bara så det så.

Allt som händer har en MENING!

Nu när jag har kollat lite på spells så konstigt nog blir det bara värre, fattar verkligen ingenting just nu. Kanske e det inte heller rätt väg o gå!??” Kanske e det kristaller som gäller då? eller hälsokost?

Jag vet faktiskt inte alls. Men sen så kan det vara så att i morgon när jag vaknar så mår jag bara så mycket bättre för då har jag fått sova ut, o jag känner att jag verkligen behöver det.

Jag e sån i alla fall när jag väl har detta skitet så e jag bara sååååååååååååå trött o känner mig rätt nere för att man känner sig tjock o fet som bara den, hatar verkligen det! men man samlar ju på sig en hel del vatten o då e det väl ingen som direkt känner sig snygg när man ser ut som fu***ing Dunderklumpen, eller e det bara jag?

Kannske e det så att jag behöver ta upp meditationen igen o komma i RIKTIGT kontakt med mitt inre igen, med lite hjälp fårn ALLA hållen som jag just nämnt. Detta känns som om att det e just det som jag behöver, det känndes i hela själen nu när jag tänkte just det, japps så blir det.

När jag kommer hem i dag så blir det att sätta sig  mörkt rum, rökelse, kristaller o lugn musik som gäller! Sen bara sitta  o hitta sitt inre, japp så blir det allt.

Känner att det e just detta jag behöver! Ni som inte känner mig så mycket tycker nog att detta verkligen e mega mysko, men sådan e jag bara. Jag e inte som andra o kommer aldrig att vara det heller.

Känner att jag kommer att ta fram Taro korten oxo i kväll o se hur resan kommer att bli o hur vädret kommer bli, kan vara lugnt o veta…..Får väl se vad korten o universum säger, just nu när jag skriver om detta så e jag bara såå lugn o mår kanon, så det e verkligen detta jag ska göra.

Måste bara ta mig tid till det när jag väl kommer hem, men jag ska nog inom en hälsokost innan jag kör hem så jag får köpa mina vitaminer, hoppas bara jag har så det räcker till dom, annars e väl lönen inne i morgon hoppas jag.

Nu ska jag snart köra min lilla leverans runda om ca 1 timme o sen e det Hälsokost affär o sen e det hem o packa litta. Vi ska ju till Växjö på mc fest i helgen, för er som inte visste det. Det ska bara bli såååå kul, hoppas bara att vädret blir som det var i fjol. Då hade vi nog 25 grader på lördagen o söndagen, det var bara så underbart, riktigt sommar!

Det var den första mc träffen jag var med Kent o vi hade det så underbart roligt så det var knappt sant, då var vi bara ett litet gäng. Denna gången så ska hela klubben med upp, hoppas jag, så vi räknade på det igår o vi kom fram till att det var 8 st tält, undrar om vi får plats på den platsen dom har resarverat till oss, vi får väl hoppas det.

Vi kommer rätt sent i väg blir väl vid 16 tiden vi för från Perstorp, vi ska hem om hans päron först o fria hans kära mor som fyller år, sen möter vi upp C ( bil ) o P ( hoj )  sen kör vi raka vägen upp till Växjö o sen e det bara PAAAAAAAAAAAAARRRRRRTTTTTTYYYYYYYYYYYYYYYY som gäller hela helgen.

Hoppas hoppas hoppas bara att det inte regnar, visst kan det vara mysigt att ligga i tält när det regnar men det e ju kallt o blött, inte ett dugg kul ju, men som sagt vi får väl se…

Nu ska jag bara redigera detta ”lilla” inlägg, tydligen så behövde jag skriva av mig litta..hahahahaha Ni får ha det så underbart mina kära läsare o sköt om er, kanske blir det ett inlägg när vi kommer hem på söndag, men imorgon tvivlar jag på att det ens blir en rad, för jag e LEDIG! Ska bara sova till minst kl 10, för packa gör vi ikväll!

Ha det bäst o sköt om er, ja jag vet jag tjatar…hahahahahahaha!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.