Blandat

Moln…

Ingen bra början på torsdagen, molningt attans här i HBG, inte ett dugg kul. DET SKULLE JU VARA SOL! Men det lyser VERKLINGEN med sin frånvaro…..*ggrrrrrr*…..Ja ja hoppas att det blir bättre till midagen så man kan sola litta annars får det bli solarie i dag, för brun till helgen ska jag bara vara.

För i helgen e det ju mega stor fest på min älsklingsklubb, dom har invigning av nya klubbhuset + att dom har color party, allt i ett….Jag ska jobba i baren o det ska bara bli såååå mega kul, det var längesedan jag jobbade bar.

Har väl saknat det så där, men i helgen ska det bli as kul! Kanon bra sätt o lära känna folk med, så det ska bli AS KULIGT! ( hemskt vad jag tjatar )

Igår kväll hände väl inte så jätte mycket. Jag kom hem började städa o fixa, sen iväg o handla,  hem grilla o jag tog mig ett bad efter för jag hade så mega ont  i min stackars rygg. Sen riktigt mys mys ….*fniss*.

Vi skulle ha letat upp papperna som jag skulle ha med till Hund pensionatet på lördag när vi ska lämna Attila, men där jag TRODDE att lådan var, där var ingen låda med pärmar…OOOPS!

Så jag provade ringa dom i dag men det var inte under telefontiden så jag får försöka ringa i kväll i stället.

Men dom ringde nu o det var inga som helst problem, tack o lov. Skönt värre, så det blir att komma upp någerlunda  i tid , ca 09.30 på lördag för att köra min lilla älskling till hundpensionatet som ligger  i Bårslöv, såg jätte fint ut när jag körde där förbi igår.

Sen så hämtar vi honom på söndag vid 18 tiden, det e ju mycket bättre att han e där o så än att han e ensam hemma alla dessa timmar för det kommer nog att bli sent på lördagen, speciellt när man nu ska jobba, men kul attans kommer dett att bli i alla fall.

Ikväll när jag kommer hem så e det att städa attans som gäller, för det blev inte så mycket som jag skulle viljat igår, Kent tyckte att det var annat som var viktigare….hihihihihiiihihi. Så i dag MÅSTE badrummen o sovrummet fixas till o bäddas rent o så, det jag inte fick fixat igår!

Måste till djur affären oxo i dag eller så tar jag det i morgon när jag slutar vid middag, o DET ska bli mega nice!

Ska ta o tvätta mina jeans o duk när jag kommer hem i dag med, det bara MÅSTE oxo fixas. Jag som skrev till en vän på FB innan i dag att i min lilla värld finns det inga MÅSTE.

Hur många måste har jag nu inte nämnt här innan?…hahahahahahahah…….Ja ja men lite måsten behöver man ju, annars blir ju INGET gjort, eller hur……!

Nu tror jag nog att jag ska allt ta mig en VaniljLatte till sen kanske man ska ta o gå in o se om mattorna, som jag inte fick tvätta hemma, e klara, så man kan hänga upp dom så dom e torra till imorgon. Japps så får det allt bli, så det så….

Ni får ha det så mega bra för det ska jag ha, för jag känner för varje dag som går så blir jag bara bättre o bättre. Min själ läker att mer o snart e jag HELT i balans igen o det ska bli så skönt när jag kommer dit igen, längtar så.

Känslan kom 2 ggr i går till mig o det e så underbart när det händer, jag känner mig hel, lugn, mår sååååååååå underbart bra. Så bra som bara jag kan känna när ALLT stämmer.

Näää nu e det VaniljLatte som gäller o sen e det litta jobb o sen en MASSA sol om den bara behagar att titta fram o blåsa undana alla dumma moln som e framför den…. Ha det underbart för det ska jag ha!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.