Blandat

Planerat klart!

Så nu e äntligen min semester inplanerad o jag fick mina 3 ½ vecka.

Jag e så glad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Så underbart det ska bli, längtar så redan.

Inom dom 3 ½ veckan så ska vi vara på Gotland 1 hel vecka o bara mysa o njuta o bara ha det mega bra, fy vad skönt det ska bli, ska boka resan nu i helgen så vi får plats o så.

3 ½ vecka ledig!!!!!

Jag kan knappt fatta det men men nu e det så o jag e verkligen jätte glad, ja jag vet att jag tjatar men jag e bara så mega glad för det!!!!!

Så nu får jag väl ta o skriva om något annat, jo var nere på min älsklings klubb i går o grillade med pojkarna. Så mega trevligt det var, verkligen mys pys. Bara umgås o ha det mega bra o snacka skit o äta gott, förstår att dom trivs så bra i hop som dom gör, dom e verkligen bra för varandra o kanon killar hela högen!

En annan av meddelmarnas tjej/fru var oxo med  går, Ingela, det var hon jag jobbade i hop med i baren på festen i lördags, så roligt det var att snacka litta skit med henne oxo, hoppas verkligen det blir många fler gånger!!!!! Men vi har bestämt att vi ska träffas ändå, vi kan ju faktist ses utan att behöva komma till klubben…!!!!!..hahahahahah

Ser riktigt fram emot nästa gång vi ska dit o grilla o bara ha det nice, för det var verkligen kul o gå, äben om det inte var så jätte länge. Jag var en del uppe hos Cilla o snackade skit med henne oxo, hon har ju sitt jobb bara 1 trappa upp från klubben så jag passade på.

Hon e ju så underbar att hon ska brodera en tröja till mig, en tröja som jag velat ha sååååååå länge men har varit allt för dyr att fixa, men inte nu. Tack underbara Cilla. Det kommer bild på den här när den e klar, ska bli såååååå kul o se hur fin den blir.

I dag e det inget kul väder alls, bara moln, moln, moln o sen hör man på radion att det är solsken o jätte fint över allt i landet, MEN INTE HÄR!…*ggrrrrr*…. Jag vill ju sola ju!

Så nu skriver jag till o med om vädret, då har jag inte direkt mycket o skriva om så det e väl dax att sluta då antar jag….hahahaha….

Ni får ha det så jätte bra o njut av det fina vädret om ni nu har något, jag har inget fint här  i alla fall….*snyft*….

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.