Blandat

Imorgon så….

Då kommer jag att komma igång o blogga litta mera. Ska börja jobba då så dp sitter jag vid datan en hel del o 10 min kan man ju alltid undvara på dagen…..

Så imorgon blir det allvar av det hela. I dag har inte alls varit en bra dag, varit besviken, ledsen o mega irri på mig själv.

Började i morse när jag inte kom upp som jag hade tänkt. O sen när jag kollade på tv så små somnade jag o var på väg att missa min tid hos barnmorskan.

Vaknade till liv vid 10.40 o skulle vara i Hbg kl 11.00….gissa om jag fick stressa, hann inte ens att sminka mig o jag abra hatar att gå ut utan smink, tycker jag ser hemsk ut!

Men jag kom precis när dom kallade mitt namn så jag slapp sitta i väntrummet med en massa ”klutfior”, o det e jag attans tacksam för. Deras ungar får ju göra precis som dom vill…..hmm….

I alla fall så resten av dagen har bara varit hemsk, varken vill eller känner för att gå in på det här, men det har en hel del med mig själv o göra o att man inte får tummarna loss till vissa saker, mer säger jag inte.

Ni får ha det så bra o ta hand om er, imorgon blir det nog ett litet längre inlägg o förhoppningsvis så har jag ändrat lay outen oxo, börjar bli attans trött på denna nu…Ha en bra natt o sov så gott, jag ska göra vad jag kan för att göra resten av denna”skit” dagen bättre eller i alla fall uthärdig…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.