Blandat

Håliga byxor o kallt…

 

Ja då var det onsdag o just nu så har mer än halva veckan gått. Attans skönt e det, det e inte det att jag inte trivs med mitt jobb, för det gör jag. men det e ju alltid nice o vara ledig o få sova länge på morgonen o slippa gå upp kl 06…

Sen så har det ju faktiskt blivit både kallare o mörkare, e litta mörkt när man går upp på morgonen nu o då e det rätt segt att komma upp. Men men det kommer vara riktigt mörkt om bara en månad. Men vi får väl se om vi får någon brittsommar, hoppas verkligen det.

Metrolgerna har ju sagt att hela oktober kanske kommer bli en enda lång Brittsommar o det hoppas jag verkligen på, hade varit såååå nice, o då blir inte vintern så lång heller. Ni som kanske inte vet vad Brittsommar e så kommer det här en liten förklarning:

Brittsommar kallas en period med varma, soliga och sommarliknande dagar under hösten. En exakt definition av begreppet saknas. Ibland förekommer krav som att den varma perioden måste komma efter en period av lägre lufttemperatur under dagen eller att temperaturen måste vara över 20 grader någon gång under dagen.

Så vi får väl hoppas på att metrologerna har rätt!!!!!

Just nu e jag rätt irri på att jag inte har ett enda par HELA byxor här på jobb, o det gör ONT o få syra på benet. Men inte bara det utan det e så att man skämms faktiskt lite när man sk ut bland folk o har ner syrade byxben o ser allmänt slabbig ut.

Önskar jag hade ett par byxor som jag kunde har till o från jobb o som man slipper att skämmas för om man behöver tex. köra leveranser.

Vad som händer annars i dag vet jag faktiskt inte, i går när jag kom hem efter att ha jobbat till kl 18.30. Så städade jag av nästan hela huset o röjde rent o köket o fixa till tvätten o så.

Attans skönt o ha det gjort. Så när jag kommer hem i kväll så e en tvätt klar, bara att stoppa i torktumlaren. Bra e det med tidsinställning på tvättmaskinen….

Jo i dag måste vi bara köra o köpa hundmat, den e nästan helt slut hemma nu så det e verkligen ett måste. Annars ska jag inte göra mycket alls i dag, känner jag bara behöver slappa i soffan med min älskade Kent i kväll.

Jag såg ju inte honom alls i går, för han stack till klubben o jag kom ju hem ca 18.40 o sen så gick jag o la mig redan kl 22.15, helt djävla slut, o då hade han inte kommit hem….*snyft*… Konstig känsla att inte få träffa honom o så bor man ihop…..hmm….

Nu så ska jag i all fall ta o fixa till här på jobb litta o sen e det snart dax att gå hem o inte göra något alls, mer än att mysa. Ni får ha det så bra o sköt om er…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.