Blandat

Kallt attans…..

Usch vad det var kallt i morse o då var det ändå hela 4 grader. I går var det bara 2 grader o då känndes det MYCKET varmare……

Självklart fick man skrapa rutorna i morse oxo, så irri som bara den + att jag tänkte inte att jag skulle behöva ha hanskar, men dom glömmer jag minsann inte i morgon……..

Det e bara såååå underbart mysigt i dag här på jobb för jag har lyxen o jobba med min älskling i dag, såååå mys mys det e, man kan inte ha bättre jobb än det jag har!!!!

Ovan på allt så får man BETALT oxo, har inte haft ett sånt hära bra jobb, någonsinn!

Vad som händer annars i dag e ju inte mycket precis, kanske en runda ner om klubben, vet inte riktigt ännu.

Älsklingen ska ju ner o sen var det ju meningen att han skulle köra til Stockholm i morgon men det blir inte förrän på torsdag, så jag får ha honom hemma ett litet tag till….NICE!

Men jag tror nog att jag ska ta o ta tag i tvätten när jag kommer hem o så blir det gjort, FÖR DET BEHÖVS!!! men det e ju bara så mega tråkigt. Som tur e så har man ju tvättmaskin o tumlare hemma, så man slipper att boka tider o så utan man kan tvätta när det passar mig! Såååå underbart skönt det e.

Nu vet jag tyvärr inte alls vad jag ska skriva så jag tror nog att jag avslutar detta lilla inlägg nu. Så får ni ha det så bra o sköt om er så länge o kramas mycket o ofta, för det gör jag med min älskade….så det så!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.