Blandat

Skrapa rutor….*brrrrr*

Då var det första gången jag fick skrapa rutorna då i morse, fy vad kallt det var! Bara 2 grader i morseså det börjar verkligen bli kallare, men men skit i det det e ju bara vintern som kommer.

Annars så har helgen varit kanon, vi hade bara sååååå magiskt kul i lördags men det blev litta mycket….hihihiihi. Så igår mådde jag inte alls bra, mådde faktiskt riktigt illa o bara kände att jag orkar inget alls.

Så det blev hela dagen i sängen o så började jag att kolla på ”Sons of Anarcey” FY TUSAN SÅ BRA!!! Nu e man fast i den, tur att man har dom första säsongerna på dv så man kan kolla när man vill. Det blev 8 avsnitt i går, men blir nog inget alls idag, får väl se.

När jag ser på den serien så får jag bara mer o mer bekräftat att det e just på helt rätt ställe som jag e i mitt liv o jag har verkligen dom som jag vill ha omkring mig. Vi i klubben e ju familj o det känns alltid lika kul o träffa dom + att vi tar verkligen hand om varandra.

Tyvärr så hinner man ju inte riktigt träffa alla som man vill, men när man väl gör det e det bara sååååååå underbart. Som underbara lilla I som jag ÄNTLIGEN fick träffa i lördags, s¨vårt att få det att passa med barnvakt o hundvakt. Men dom hade lille Theodor med sig till klubben, såååååååååååååå söt han e….

Vi sa det att det fick inte dröja så länge till nästa gång vi sågs så vi tog o bestämde ett datum i november som vi sa att jag o Kent o Attila skulle komma hem till dom o käka gott o bara mysa. Hoppas nu bara inte något annat dyker upp!

Jag mådde så kasst i går o jag tror att det hade en hel del med att jag inte var eller är riktigt frisk, det e därför jag inte tålde det som jag brukar, jag inbillar mig det i alla fall.

Men i dag så mår jag kanon o det är strålande väder ute så man kan inte vara annat än glad o må bra.

Såg på mitt ”lilla” ärr på magen precis o det kommer INTE bli ett fint ärr inte, usch säger jag bara. Men men skit i det det e ju bara ett ärr o det e ju inget med det.

Hade jag bara kunnat tejpa det som jag skulle så hade dettta inte hänt alls. Men när man sen ska ta bort tejpen så fastnade ju ruvan i tejpet o det funkar ju inte ju….

Så jag får helt enkelt låta bli o bara låta det läka.

Men snyggt kommer det INTE  att bli för såter ”gapar” rätt mycket nu o det har börjat att blidas en ruva, så jag tror tyvärr att det är försent….o ärr e ju faktiskt lilla coolt!!!

Nu tror jag nog att jag ska ta o göra mig en kopp Vanilj latte så man kan komma igång ordentligt i dag, känner mig litta seg ändå faktiskt.

Ni får i alla fall ha det så jätte bra o sköt om er, OM det nu e någon som läser detta….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.