Blandat

Så bra man kan må!

Ja det e bara det jag kan säga. Jag bara mår så himla bra just nu, även om jag vet att det kan vända när som helst. Men jag ändå bara vet att allt kommer att bli bra, allt kommer att ordna sig.

Jag bara trivs så otroligt bra med mitt liv nu o bara älskar o känner att jag är på rätt plats o i helt rätt tid för mig., o det känns bara sååå underbart! Jag bara mår så otroligt bra o känner mig bara så otroligt älskad!

JAG ÄLSKAR MITT LIV!!!!!

Sen att min stora älskling e en MYCKET stor del i det kan man ju inte sticka under stolen precis, han gör det bara så perfekt o underbart. Han får mig o må så otroligt bra o gör mig så magiskt lycklig.

Jag har aldrig haft ett så bra förhållande innan o jag har aldrig trivts så bra som jag gör i hans sällskap. Skulle aldrig vilja vara utan min älskade underbara Kent! skulle nog inte ens klarat av att vara utan honom.

Allt det som vissa par säger när dom säger att utan sin partner känner dom sig inte hel. Så kände jag aldrig innan Kent, men nu gör jag. Jag skulle inte kunna leva utan honom nu bara, han e verkligen mitt liv, mitt allt!

Ja jag vet det kanske låter nördig men så e det bara o så känner jag verkligen, så det så!!!

Nu ska jag snart ta upp det sista badet o sen ska jag åka hem för i kväll så får vi Linas Matkasse igen o det ska bli sååå mega skönt att slippa tänka vad tusan man ska ha till mat när man kommer hem.

Sen blir det nog en tvätt eller två i kväll. Hoppas oxo att min älskade kan orka att bära upp några lådor på vinden så jag kan fixa i ”röda” rummet när han e i Stockholm, så det blir klart någon gång!

Ni får ha det så underbart för det ska jag, snart ska man hem till den mannen man älskar o dyrkar…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

  • Michaela

    Härligt att höra att du mår så bra! Tänk inte så mycket på att det kan vända, för då gör det troligtvis det! Nä, stanna i känslan och lev i nuet! Njuuuuut! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.