Blandat

Facebook…??

 

Sitter här hemma o undrar om jag faktiskt har missförstått fb helt o hållet?!?!?

E det inte meningen att man ska hålla kontakten med sina vänner o skriva vad man gör o känner o så? Det har jag i alla fall hela tiden trott. Men FEL!

Jag skrev när jag kom hem att jag frös, hade ont i armen o axeln o mådde inte alls bra. Dels känner jag mig så för att jag har P.M.S tycker allt e trist o känner bara mig bajs.

Då får man ett par vänner som skriver att ”Du e alltid sjuk, alltid e det något fel på dig!” Tack så djävla mycket för det då!!!! Nääää det e jag verkligen inte, men har man en gammal dansskada i axeln, P.M.S, känner sig deppig o man får verkligen kämpa för att hålla sig ovan vattenytan…..

URSÄKTA MIG DÅ!!!! Näää det e fan jag ska sluta att skriva på fb o vill någon veta något så kan dom f-n gissa!!!

Jag e inte alls ALLTID sjuk o jag har så otroligt många bra dagar men felet man gör e väl att det märker inte ”vännerna” på fb.

Men det kommer inte ens att märkas att jag inte e inne mer, nääää skit i det. Så nu låter det synd om mig för det. Men f-n folk som inte känner mig (längre) ska inte säga att jag e sjuk alltid!!!!

Blir bara såååå ledsen att man inte kan skriva vad man vill på fb, men men jag har ju min blogg jag kan skriva i o passar det inte så sluta läsa!

Just nu har jag en as jobbig tid oxo, ska hålla humöret uppe för två. Förra året klarade jag det, men detta kommer jag inte att göra det, det tar för mycket på mig. Jag e på riktigt g att deppa ihop totalt. Jag klara inte av att hålla humöret uppe mer, jag kan bara inte, e inte hur stark som helst!

Så det får gå som det går, i värsta fall så får jag gå på dom antideppresiva igen, för detta kommer inte att funka det känner jag nu.

Vill visserligen inte det för det tog mig nästan 3 år att bara sluta med dom, men detta går inte!

Nu ska jag försöka att lägga mig o läsa o vila min stackars arm o axel, ser ni nu gnällde jag igen!!! JA, JAG HAR ONT!!!! Inte har jag det hela tiden heller, så det så!

Fan vad förbannad jag e o blir!

Näää nog om detta nu, ska fan bojkotta fb, bara kolla på dagarna o så på mina ”nära” vänner men tänker f-n inte skriva något i min status inte!!! NOPP!

Ja nu tycker du säkert att jag e barnslig, MEN TYCK DET DÅ! Skiter väl jag i!

Ha det bra o ha en bättre kväll än mig, ska lägga mig tidigt ……..För vem F-N bryr sig om mig….( känns så just nu kl 19.24 tisdag i min hemska ensamhet!!!)

Hälsningar ”Den alltid Sjuke!!!!”

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.