Blandat

Så vänder det!!!

Så ja då har det vänt nu då går vi mot HELG!

Kanske inte den roligaste helgen men ändå dock helg, skönt attans.

Kent ska ju iväg till Norge så man sitter ensam hela lördagen o halva söndag, han e borta när vi har 1 års förlovningsdag!….hmm….

Men tror nog han behöver komma bort med grabbarna litta o jag ska fixa klor o sen en runda till min kära far som fyller år.

Så jag har o göra ändå, men kommer sakna honom så fan, det bara vet jag!

Kanske gör jag klorna på fredag kväll i stället, har litta svårt o hålla mig tills lördag o dom behöver VERKLIGEN bytas. Dom går bara sönder mer o mer, det e nu med kylan som gör det, inte alls bra med kallt för naglarna, inte ens dom i ABS plast!!!!!

Sitter just nu med en STOR bit hushållspapper runt mitt vänstra pekfinger, skar mig riktigt djävla illa på en detalj jag håller på o pollera nu. Fy fan så ont det gjorde. Som ni ser så ser det inte så farligt ut men djupt attans blev det o ONT som herre djävlat attans järnspikar gjorde det!

Inte ett enda djävla plåster e här heller!!!!!!!!!! Tusan ont gör det nu när det har börjat läka litta, fyyyyyyyyy hatat sånt hära.

Tycker det e as dåligt att inte leverantörerna varnar för att just det e vassa kanter, hade jag tagit i riktigt så hade det gått MYCKET värre!

Ja ja får väl ser hur dagen går efter detta, har ju plåster hemma, men litte silver tejp kanske kan hjälpa…..hahahaha.

Så nu e det tid o gå ut o ta ett bad till i dag, har sjukt mycket o göra i dag, tack vara dj-la Schenker inte kan leverera pallar i tid.

Så jag skulle ha haft dom i måndags o fick dom idag, bra ju NOT…kunden skulle eller ska ha dom i dag o tack o lov så hinner jag, men det e på håret!

Ja ja efter jobb så blir det en liten runda till Rusta o byta en sak o sen bara hem, kansle måla litta o sen bara mysa i soffan med min älskling, saknar faktiskt honom litta nu när jag jobbar, ja jag vet det e nördigt men så e det bara!

Ni får ha det så underbart i det fin fina höst vädret, snart e det riktigt vinter o guuuuuud så mysigt! ta hand om varandra o njut av livet lika mycket som jag gör!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.