L.O.V.E

Snö, snö snö….

Då var verkligen vintern här….MY GOD! Säger jag bara….Så fint det e ute o det kommer bara mer o mer, underbart, eller??!!

Vet att det e många som INTE tycker att det e mysigt, men jag gör.

 Tycker det blir så mysigt o fint o jag bara stor trivs, tänk om vi hade kunnat få en vit jul, såååå otroligt underbart det hade varit.

Jaha o vad ska man skriva om nu då?

Som jag fick panik när bloggen låg nere i går…..Fruktansvärt bar det, o det tog tid att fixa det. Som tur e så känner man folk somkan hjälpa en. Tack vännen, du vet vem du e!

Men det blev i alla fall så att jag i morse gick in på CDON o beställde två böcker om just WordPress, så nu ska det väl inte klabba mer för mig. Gör det det så har jag i alla fall ett par böckero kolla i så jag slipper GISSA om jag gjort rätt!

Något väldigt positivt var att jag i alla fall fick den svensk versionen här på panelen o sen att jag kom på en del andra saker som jag har nytta an. Pallar inte gå in på dom här….för kompliserat!

Så nu vet man f-n inte vad jag ska skriva igen….STÖÖÖÖÖRIGT!

Har kollat runder på den del bloggar o hittade en som var sååååå otroligt fin….skulle så gärna vilja  ha sen sådan fin, men kan inte göra den själv….Ni kan kolla den själv här….Sååå magiskt fin e den….Tycker jag i alla fall.

Någon som vill o kan fixa en sådan fin blogg till lilla mig???? Inte exakt men nästan…..finns nog ingen tyvärr, men maila mig om ni har lust o KUNSKAP!

Vad händer annars i dag då….Inte mycket alls faktiskt. Blir hem efter jag levererat o sen fixa mat för i kväll e älsklingen hemma, tack o lov! Träffade ju inte honom alls i går, han jobbade över hela kvällen o var hemma vid kl 02 på natten.

Så gissa om jag ska anfalla honom när jag kommer hem!!!! Längtar tills jag kan hoppa ini hans famn o bara MYYYYSA!

Tror nog att jag får gå ut o ta badet nu o sen i med nytt o göra mig en vaniljlatte till….YES så blir det allt!

Kollade precis på Fb nu o fick se att en vän tagit bort mig, nja om man nu kan säga vän. Hon var jätte go men har fuckat till det på sistonde, inget jag går in på här.

Nu har i alla fall hon tagit bort mig helt från sin vän lista o det e kanske bäst det, tycker hon gjort bort sig ordentligt, men dt e ju hennes sak. Inte bara mig hon tagit bort utan en massa andra oxo, så jag tar det inte personligt, lite trist e det i alla fall.

Näää ut o ta badet o sen vaniljlatte var det ju! Ni får ha det så bäst ni kan i dag för det ska jag ABSOLUT ha…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.