Blandat,  L.O.V.E

Trött man blir….

Igår när min älsklning ringde upp mig kännde jag kanppt igen han s röst, han var såååå fruktansvärt förkyld. Stackare…..Näsan rinner hela tiden, hen hostar o mår bara allmänt kasst! Lider faktiskt lite med honom…..lite.

För det e ju som vanligt, när män e sjuka då håller dom verkligen på o dö!!! Ändå gick han o jobbade idag, han e bara sååå duktig.

Hände en sak innan idag här på jobb som jag bara blir såååååååååååå djävla förbannad för. Men det e inget jag skriver här, känner inte riktigt för det helt enkelt. Kanske får ni veta det en annan gång.

Bllir bara så magiskt trött på viss människor, varför måste dom vara MER än vi andra. Visst det e deras problem o det måste vara jobbigt att alltid måste hävda sig o skryta hur bra dom e o vilka dom känner. Vem f-n bryr sig!

Vi e alla människor men deras problem e väl att dom inte tycker att dom räcker till, utan att dom hela f-cking tiden måste hävda sig o klanka ner på andra för att må bra!

Eller ska det skrytas om hur snygg bli dom har eller vart dom bor o så…..F-n vad jag blir snee på sånt. Näää sådana människor finns det ingen plats för i mitt liv inte!

Är så glad för den ”Familjen” jag har, dom skryter inte o behöver inte hävda sig. Blir någon fel behandlad i familjen så e dom där direkt o hjälper till o skyddar o stöttar!

 Dom som familjen känner, DET e verkligen några o känna inte Svenssons precis……hahahahaha….

Så nu har jag fått av reagera mig litta, skönt! Behövde verkligen det! I dioter finns det ju mycket av, man ska bara hålla sig i från dom!

Nu tror jag nog jag ska ta o görs mig en stoooor kopp Vanlijlatte o sen ska jag se om jag kan få till en ny layout här på bloggen!

Ni får ha det så jätte bra i dag o sköt om er o ha det så underbart i snön….. För jag ska göra klor i kväll o sen e det mys i soffan med sjuklingen….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.