H.E.L.G

Snöig helg….

Ja det har det ju faktiskt verkligen varit. MYCKET SNÖ……Men mysigt attans tycker jag verkligen att det e.

Fredagen blev det inget Fredriksdahl, vi orkade helt enkelt inte. Man e ju litta sleten när det väl e fredag när man jobbat hela veckan.

Lördagen blev det att jag faktiskt kom iväg på mc festen. Sååååååå roligt det var…

Älskar verkligen denna klubben, dom killarna e bara som skönaste som finns. Man känner sig alltid lika välkommen varje gång man kommer dit.

Men så e dom ju oxo ens familj o det känns bara sååååååååååå underbart! En av pojkarna fick full rygg i lördags o gissa om han var stolt. Han var o e verkligen värd den!

Sen söndagen blev det bara slappande för våran del jag kan ju säga att jag mådde inte så bra då, o så illa som det blev igår kommer det INTE o bli på lääääänge!

Även om Kent inte alls tyckte att det var så farligt, men det gjorde  JAG! han säger att det syns inte alls på mig, men jag känner det o det e ingen alls behaglig känsla.

Men men skit i det nu. Nu vet ni vad o hur min helg varit. har inte riktigt ork o skriva mycket mer e såååååååååå fruktansvärt sleten idag.

Somnade nog inte förrän ca 01.30 eller något igår, som sagt mådde inte så bra.

Sen har det kanske lite att göra med att jag kollade på ”True Blood” serien oxo nästan hela dagen o kunde inte riktigt slita mig. Ska kolla det sista avsnittet i säsong 2 när jag kommer hem.

Men innan jag kör hem så ska jag köra o handla till mig o Kent. Han e mega förkyld o orkar inte köra o handla idag. Vi började ju med Naturdiet kuren idag o det känns riktigt bra. Dom e inte alls så äckliga som Xtravagansas påsar + att dom redan e blandade!

Så nu ska jag ut ta upp badet sen byta om o köra till City Gross o handla. Hoppas bara dom har själskanningen igång här på Ättekulla…… E så sjukt bra när man kan se hur mycket man handlar för o sen så slipper man stå i kö oxo…

Ni får ha det så bra o sköt om er, jag ska ta hand om min lilla sjukling när jag kommer hem o få ut det bästa av kvällen….Så det så!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.