Blandat

Såå svårt….

Detta e verkligen inte lätt alls, skit svårt. Som du säkert ser så håller jag på att byta tema helt o hållet här o det e att förstå en MASSA kod som jag inte alls e bra på.

Jag hade för en tid sedan en vänninna som kunde detta programmet innan o utan o hon e bara så grym på det, men tyvärr så e vi inte vänner mer så det går ju inte o fråga henne inte.

Såg på hennes blogg igår att hon har förlovat sig. Även om vi inte pratar mer så är jag ändå jätte glad för hennes skull, verkligen kul. Hon har inte haft det så lätt. Så jätte grattis till dig, önskar dig all lycka ska du veta.

Näää fy tusan så jobbigt o svårt detta programmet e, inte ett dug´g varken lätt eller dierkt kul. Jag ska ut o ta upp ett bad o sen e det minsann att ge sig på det igen…..vilket inte e det lättaste. Hoppas ni har tålamod, o så hoppas jag verkligen att bloggen blir fin. Annars går jag tillbaka till min gamla o bara ändrar likte i den, vi får väl se hur tusan detta kommer att går.

Sköt om er o ha det så bäst för det ska jag försöka att ha…..

Love Nikki

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.