Blandat,  Hälsa,  Väder o vind

Solen… :o)

Nu äntligen så lyser solen på en, sååå underbart skönt o få se den. Det har varit nu i ett par dagar att man har sett blå himmel lite här o där men solen har inte riktigt orkat att lysa igenom, MEN IDAG!

Man behöver verkligen ljuset nu när det e så grått o trist som det e. All snö e ju nästan borta så det behövs ju litta ljus, minsta lilla solen visar sig blir man ju bara sååååååå glad.

Den har faktiskt varit framme nu hela dagen även om det bara emiddag nu när jag skriver detta, skönt e det i alla fall o på MYCKET bättre humör blir man oxo.

Jag har ju haft det lite jobbigt nu en tid bakåt, ni som känner mig vet varför mendet har oxo mycket med att göra den mörka trista tiden vi har. men nu när solen visar sig o man verkligen känner att det börjar gå mot vår.

Då, då e det bara så underbart, allt blir så ofantligt mycket lättare. Jag börjar oxo mer o mer komma in på rätt ”stig” igen o komma i balans med mig själv.

Något jag inte riktigt gjort eller varit på snart 3-4 månader.Ibland e det svårt att hålla sig på stigen när man inte mår bra o när saker runt omkring en inte kan eller blir som man hade tänkt sig. Extra jobbigt e det oxo när det händer saker man absolut inte kan styra eller ställa över.

Det e  inte klokt så trött jag e idag, helt sjukt e det o ändå har jag ju sovit hela natten, fattar inte alls varför. Men trötte jag kan knappt hålla ögonen öppna bara. Sen måste det städas när vi kommer hem oxo.

Får nog allt bli en kopp kaffe eller 10 + en koffin tablett så man vaknar till liv!

Vi får ju nya fönster i morgon så allt framför fönsterna måste plockas undan, ALLT! Sen kan man ju inte ha hur himla rörigt som helst hemma heller när det kommer arbetare dit.

DEt bara måste dammsugas o plockas undan en hel del oxo, o man kan ju inte direkt säga att man känner för det. Men det blir att lägga sig en timme på mattan när jag kommer hem o vila lite o sen komma igång.

Känner jag Kent rätt så har han inget emot det alls…..

Höl på att glömma att besätta ju! Jo i går när jag släppte ut Attila för att han skulle kissa en sistaa gång innan vi gick o la oss. Så såg han hågot borta i trädgården o satten en attans fart dit o skällde.

Då ser jag en katt, som jag trodde. Springa ut på vägen, jag tänkte inte mer på det förutom att jag tyckte att den hade väldigt långa ben o var otroligt stor.

Jag stod kvar o tittade på det o trodde verkliegn att det var en katt men nopp. När den vände o började gå så såg jag svanse. DET VAR EN RÄV mitt inne i ett bostadsområde, ett villaområde. Men visst vi bor ju på landet….

Har aldrig sett en räv innan o jag tyckte ju att den var ovanligt stor för att vara en katt, men det var det ju verkligen inte. Kul i alla fall o ha sett en i verkligeheten, inte så många som gjort tror jag i alla fall.

Ja ja nog om det nu ska jag ut o packa lite den leveransen jag ska göra i dag o sen e det upp med badet o sen e det dax att köra snart.

Jag har ju inte riktigt haft tid o skriva i lugn o ro som jag brukar. Mycket folk som har sprungit här o hämtat o lämnat o frågat  idag så detta inlägg har tagit mig ca 3 tim o skriva…..hmm…

Alla mina läsare får ha det så jätte bra o sköt om er o ha det så underbart mysigt i detta vårväder, även om det inte e + grader.

Jag ska i allfall ha det mega mys i kväll för jag åker hem o bor i hop med den jag älskar över allt på denna jorden o han är även minHerre, kan man ha det bättre?

Ni som inte fattade det sista ni kanske får väl gissa eller helt enkelt fråga mig så kanske jag svarar. Mys nu för det ska jag göra med min älskade ikväll, kanske rent ut sagt får till det ordentligt i kväll….hihhih

 Har man inte solen. Får man göra en, eller vara en själv.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.