Blandat,  Hälsa

Fullmåne undran…

Vet inte riktigt varför ag mår i alla fall lite bättre i dag, kanske e det så enkelt att det är för att det är fullmåne, jag har ju alltid varit sååå otroligt påverkad av den.

Har varit o kommer alltid att vara de oxo. Vill inte vara för djup men det har ju helt klart o göra med mina förra liv.

Vet att många säkert tycker att jag e konstig nu, men så tror o VET jag att det är. Jag har varit med om allt för mycket i mitt liv för att det INTE skulle vara så.

Så jag VET att det e det i alla fall för mig. Jag är en gammal själ o dom som känner mig vet att jag vdrkligen inte e som andra, VERKLIGEN INTE: Mer än så vill jag inte riktigt gå in på, för då kanske någon bokar rum till mig på 4 vångingen på sjukhuset….hahahahaha

Det är så mycket konstigt i mit liv som jag tror på o det får MIG att må bra att ha den tron som jag har helt enkelt. saker o ting slår inte in bara så utan vidare utan att det finns någon kraft bakom, o just en del av den kraften har jag, det VET o KÄNNER jag.

Sååå nog om detta nu, annars kan jag väl lika gärna själv boka rummet…..hahahahaha

Vad händer i dag då? Inte ett skit för min del i alla fall. Inget direkt som händer, kanske ta o måla i dag i stället, jag fick ju inte tummarna loss till det i går så vi får väl se i dag i stället.

Tror nog att jag ska ta vara på fullmånens kraft i dag, känner verkligen jag behöver det just nu, hoppas bara det är molnfritt i natt då, blir såååå mycket lättare då….

Nu ska jag allt ta o gå ut o ta upp ett bad o sen e det ner med ett nytt, lite o göra här e ju synd o säga….

Ha det nu så bra o sköt om er, jag ska göra mitt absolut bästa tänkte jag…..

Det är alltid mörkast före gryningen….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.