Blandat,  Hälsa,  Jobbet,  L.O.V.E

Inte idag heller….

Kommer det att vara ett lång inlägg, känner inte att jag har tid riktigt. Har jobbat attans i dag så jag kom i fatt det jag missade i går.

Vad jag gjorde i går kan vi ta en annan dag men ont gjorde det verkligen INTE, tack vera Emla…..Helt underbart att det inte alls gjorde ont om man tänker på nålen dom använde…..Usch får rysningar bara jag tänker på det.

Men lite ont gjorde det sen när jag kom hem o bedövningen började släppa, mendet var inte så farligt faktiskt. Vid ca 17.30 så kom Pippis hem till oss o vi tog en kopp kaffe o snackade litta skit, tills Kent skulle ner på klubben.

Sen blev det en hel del tjej snack o en massa skratt. Heidikom oxo en lite runda o snackade litta skit, alltid kul o bara ha tjej snack, man behöver det verkligen.

Så nästa tjej kväll blir det att spela Wii o dricka vin o bara mysa bestämde vi, snacka om att man längtar. Men vi får allt se när det kommer att bli fö nu e det ju en del saker som händer fram över så vi får väl se när vi kan få in det.

Annars kommer det säkert en helg snart, för det tror ju jag…..eller det VET jag absolut att det gör…….*blink, blink*

Vad händer annars i dag då, jo Linette kommer o ska få nya klor så jag har det o göra o Kent ska ju till klubben i dag IGEN, så det gör ju inte så mycket.

Men imorgon o på lördag så e han bara MIN! Gissa om vi ska mysa o bara M.Y.S.A då, gissa om jag längtar att bara få krypa uppi hans famn o bara ha det bra….OM det nu inte händer något. Man vet ju aldrig det när man e ihop med en biker……

Ja ja jag ska snart ta o köra en special leverans o sen ska jag allt ta o köra o sola litta i dag så man får lite färg, tycker att jag behöver det faktiskt…..

Ni får ha det så mega bra o sköt om er, för det ska jag absolut göra…..

Det är inte många som vet hur bra de har det, däremot hur bra andra har det.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.