Bilder,  Blandat,  Jobbet,  L.O.V.E

Kan man äta glass fel??!!???

Ja jag tycker faktiskt att det e en bra fråga, går det. Att äta den fel helt enkelt??? Det jag tänker på e just ”Ben & Jerrys” glass.

Jag köpte en liten som GB hade bara för att i går så känndes det bara såååååå mycket som vår o då bara MÅSTE man ha glass, tycker jag

Men när jag åt den så tyckte jag nte att den var så jätte god. Alla pratar om att den glassen e bara så underbart god o dom har inte smakat något godare o hit o dit.

Men jag tyckte inte den var så god.

Jo själva glassen var riktigt kanon, men sen var det som om någon hade smulat ner en hård gammal kaka i glassen, o det var verkligen inte gott.

Sen tyckte jag nog oxo att den var i sötaste laget, men det var nog dom ”gamla” kaksmulorna då….hahahahah. Ja ja i alla fall så tyckte jag inte den var någon höjdare o sen e den dyr oxo.

Vekligen inte värd 25 kr eller vad tusan den nu kostade, håller på att förtränga det, efterso det VERKLIGEN inte var värt det.

Då undrar man ju, Äter jag den fel??!! Ska den smälta lite först eller ska man käka den som den är? Ska den stå i ca 10 min eller så eller hur tusan e det? För så måmga som verkligen ÄLSKAR deras glass, dom kan ju inte ha fel…..eller?

Ja ja jag ver faktiskt inte, men jag kommer INTE köpa den i gen i alla fall, nopps kommer jag inte. Får väl se vad det kan bli för favo glass detta året, förra var det nog Cornetton som jag gillade mest, eller Magnum…hmm….

Ja nog med glass nu i alla fall, har litte huvud pine så det blir till att leta upp ett par värktabletter o kanske ta sig en kopp kaffe så den försvinner. Jag har ingen leverans o köra  i dag så det blir inte att sluta tidigare.

Men sen så kommer ju min älskling o jobbar lite nu på eftermiddagen, när han slutat på sitt andra jobb, så det ska bli mysigt….

Har hållt på o fixa med företagets hemsida hela dagen, fram o tillbaka. Men fick det inte till att funka. Men tror nog jag har kommit på vad det var som var fel.

Tror det var att den var inte rät om pekad från Loopia, så jag gick in o fixade det. Får väl se imorgon om det var där felet låg, annars e det bara på det igen.

Det e helt otroligt vad man kommer i håg vissa saker o inte andra,. Jag gick den webbtekniker o webdesigner utbildningen 1999 ( Webbtekniker ) 2001 ( Webbdesigner ) o jag kommer faktiskt i håg en hel del, helt otroligt, trodde jag faktiskt inte.

Men vi får väl se imorgon om det var just det som var felet.

Just nu så fryser jag så det e riktigt jobbigt, här e så sjukt kallt så det e knappt sant. Nu stänger ju säkert fatsighets ägaren av värmen litta så det inte kostar så mycket. Då blir det fan kallt.

Här i verkstaden e det absolut INTE varmt jag går fan o huttrar o e as kall om fingrarna hela tiden….INTE KUL ALLS! Men man håller väl på att bli gammal så det e nog därför…hahahahaha…..

När det gäller bloggandet så vet jag inte riktigt om jag fått tillbaka lusten, får helt enkelt se, kanske, kanske inte. Men det lär ni nog märka.

Så vad händer i dag då? Inte sååå jätte mycket, ska hem o ta mig ett VARMT långt bad o bara ha det bra o mysa. Kanske ska jag fylla i slingorna, får väl se vad jag känner för.

Sen blir det till att fortsätta med tvätten som jag har hållt ppå med nu i snart 3 dagar, men det bara MÅSTE göras o skönt ska det bli när allt e tvättat o klart.

Nu e det bara en sak som gäller o det e att ut o ta badet som jag har  i o se om det e klart, det var det inte förra gången jag kollade så kanske det det nu.

Mina kära läsare OM det nu finns några som läser denna lilla bloggen, ni får ha det så jätte bra tills jag skriver igen, för det ska ABSOLUT jag ha i alla fall.

Det är alltid mörkast före gryningen

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.