H.E.L.G,  L.O.V.E

Kan bikers vara SÖTA??!!??!!

Ja det kan dom för jag bara vet i alla fall EN som e det….OM HAN E MIN!!!!

Ny vecka e det ju o min älskade Kent ligger hemma o e magsjuk, hoppas han mår lite bättre nu än han gjorde i morse när jag körde till jobbet. Fy lider verkligen med honom.

Helgen vad har den bjudit på då, jo en hel del faktiskt! Kent skulle ju in till kulbben i fredag o jag bara kände på mig att det skulle hända något o det gjorde det oxo.

Mycket mer än så kommer jag inte skriva men ni som vet, fattar nog att han e ortoligt glad.

Han var inte hemma förrän kl 02.35 på natten o då hade det blivit en del öl o så, för detta skulle ju verkligen firas. Han ville knappt ta av sig västen bara….hahahahahha. Så söt han var…..

Om nu en biker kan vara söt…..hahahahahha…Min kan i alla fall!

Lördagen var det att åka hem till min kära mor o fira henne eftersom hon fyllde år. Gissa om det blev tårta kakor o massvis med KAKOR! Det var verkligen så man mådde litta illa när vi körde hem…..hahahaha.

Förresten min stackars mor ligger oxo sjuk i dag, hon o Kent har inte fått sova alls i natt, bara spytt o mått kasst. jag bara ber till Gud o högre makter att jag slipper åka på det igen, det var ju inte sååå farligt längesen jag hade något liknande!

Söndagen blev oxo jätte lugn , om man kan kalla den det. För jag städade inte alls något på lördagen som jag brukar utan sparade ALLT till söndag i stället.

Då fick jag dammsugat hela huset, dammtorkat, fixat till köket, sovrummet, Röda rummer, data rummer o toan.

Sen helt otroligt så han jag oxo att tvätta alla golven så det blev riktigt niceigt hemma….NICE!!! Så otroligt skönt det e att ha rent o snyggt omkring sig, inte riktigt likt mig alls faktiskt.

Jag blir lika överraskad varje gång jag städar o fixar hemma o får det fint, för det e inte alls som jag var innan. Då sket jag mest i hur där såg ut o det märktes.

Men då innan så kunde man ju inte ta hen folk utan att man var tvungen till att städa eller att säga att man inte kunde för man skulle i väg. För ta hem någon när det såg så hemskt ut ville man ju inte.

Näää det e verkligen inte likt mig att ha det så städat o fint omkring mig som jag har, inte alls. Mem gud så skönt det e o jag bara VET att det har med Kent o göra!!!

Han får mig o må så bra o ger mig den energin som jag behöver för att orka m.m.

Sååå nu ska jag snart ut o ta sista badet för i dag o sen ska jag köra hem o se hur min lilla sjuke älskling har det. Ni får ha det så jätte bra o sköt om er o håll tummarna att jag inte e sjuk imorgon när jag fyller år!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.