H.E.L.G,  Hälsa,  L.O.V.E,  Väder o vind

*Grrr*… på Internet Explorer!

Fattar ingenting, min nya header funkar jätte fint i Firefox, som jag har börjar använda mer o mer på sistonde, men inte i den vanliga webbläsare, fattar inte alls varför.

Jag har ju inte sååå mega koll på just wordpress så jag har väl någon fel inställning eller liknande, eller så e det något fel på det temat som jag använder just nu, mega mysko e det i alla fall.

Så till alla er som inte använder Firefox ni kan tyvärr inte se min fina header där jag har färg bilder o har gjort om den lite. Jag tyckte att den blev attans bra i alla fall.

Nu e det upp till er om ni ska installera den eller om ni nu kan se den ändå. Kan ni det  o ni har Explorern, snälla, snälla, snälla skriv till mig en liten kommentar så jag vet att det funkar.

Som ni kanske läste i går så var jag ju o drog ut en tand i går o jag var på riktigt bra humör resten av dagen i går o det var bara sååååå skönt.

Det var länge sedan jag mådde så bra, skönt. Men ändå kan jag inte mår riktigt hundra ännu, jag vet ju inte hur det kommer att gå med det andra ännu o jag är livrädd för operationen o hur den kommer gå till.

Kommer jag se likadan ut, bara inget går fel, kommer jag se sämre, allt sånt oroar mig så otroligt mycket. men visst man ska inte oroa sig om morgon dagen den kommer tids nog, men i bland e det verkligen svårt att tänka så, DET E DET BARA!

Men men som sagt det kommer tids nog men tack o lov att jag har mina lugnande tabletter o så. Plus att jag har Kent hemma, hade inte fixat detta annars, det bara VET jag.

Skulle just skriva att det e sååå underbart skönt att slippa ha ont, o vad börjar det göra just då??!!?? Jo ONT! Det e väl fan att man inte kan få vara smärtfri en enda dag …..*ggrrrrrr*……

Men om man tänker efter så har man ju faktiskt lite ont när man dragit ut en tand dagen efter o några dagar till, det e ju egentligen inte så konstigt alls, men ändå.

Jag har i alla fall tagit o bestämt mig att den andra som oxo egentligen behöver rotfyllas oxo ska dras ut, ( vet inte riktigt om jag skrev om detta igår o jag pallar inte kolla efter heller, man börjar väl bli gammal ) tänkte att jag skulle på måndag beställa en tid om ca en månad eller så, när denna har läkt lite o då dra ut den andra skiten, lika bra att få det gjort.

Speciellt innan man operation som antagligen kommer göras i Lund om jag har fattat allt rätt o läkaren vad hon har sagt. men vi får ju se, blir väl att jag får en tid där nere om ca 1 månad eller så.

Det e nästan så man längtar o ändå inte längtar till att få tid där….. Dels för att slippa ovissheten o få reda på mer vad som ska hända o hur allt kommer gå till väga. Men ändå vill man inte, för att det e så hemskt…… Usch nu får jag ångest igen…….

Gillar inte ta lugnande tabletter, man blir så seg i huvet o känner sig så orkeslös o slö…jag vill ha energi o vara pigg o få saker gjorda o det får man VERKLIGEN inte på dom lugnande som jag får ta nu ibland, faktiskt ibland ett par gånger om dagen……

Tycker inte om det direkt men vad ska man göra när man inte kan andas o känner ett hemskt tryck på bröstet som bara blir tyngre o tyngre o tyngre…..HATAR den känslan o den får jag OFTA…..

Men jag bara vet att allt kommer att bli lite bättre när jag får mer information om allt som o hur det ska hända o gå till.

Nu ska jag ta mig en NaturDiet Shake för jag e litta hungrig. Kanon e dom när man har ett mega stort hål i munnen som gärna inte sk komma skit i……

Kommer att bli MYCKET flytande ”föda” i helgen…..hahahahahahahaha…..

Mina underbara läsare, OM det nu finns några direkt, jag har ju faktiskt ingen aning alls. Ni får ha det så underbart ni bara kan för jag ska absolut göra mitt bästa denna helgen.

Hoppas bara vi får fint väder o varmt, så vi kan få plattorna där hemma lagda o sen få sitta lite i solen o lapa i sig litta D-vitamin, vi får väl allt se.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.