Bilder,  Hälsa,  Jobbet,  L.O.V.E,  Väder o vind

Tannalös o lik SkallePer…

 

Jag misstänker att jag snart kommer att se ut som ”SkallePer” i Ronja rövar dotter, har fått dra ut en tand till idag. Men på ett sätt så var det faktiskt skönt, slipper ha ont där nu ju.

Den tanden har bråkat med mig nu i ca 1,5 år så jag e rätt så trött på det nu, gott att den e ute, även om det aldrig e kul att dra ut tänder.

Jag var ju på Sjukhustandvården i går för första gången för att få Fobi träning just för min tandvårds rädsla.

Men när jag berättade för min tandläkare vad det e som hänt o allt det jag kommer att gå igenom tyckte hon att vi skulle skjuta på det ca 3 månader.

Jag var väl snarare den som pushade på att jag ville försöka, tänkte på den tanden jag har haft ont i o en annan som oxo nu har börjat besvära mig.

Så jag övertalade HENNE att ta en bild på den tanden o VISST, självklart visar det sig att den OXO måste rotfyllas. Jag bara HATAR DET!

Då kom hon med det förslaget att jag kunde ju bli sövd 8 2 gånger eftersom dom ska rotfyllas ) o så fixar hon bägge dom tänderna, MEN då får jag betala allt själv, narkos behandling o rotfyllning.

Ni kan aldrig gissa vad det slutade på…..Jo det skulle ha kostat 12 800:- pengar som jag VERKLIGEN inte har + att jag har lån o skulder så det räcker så det blir det absolut inte…..

Näää så det blev att jag kommer att dra ut dom i stället… jag kommer att se ut som Skalle Per det bara vet jag!!!!!!!!! Men får väl leva på soppor i stället ett tag så kanske man går ner i vikt oxo, vilket jag absolut BEHÖVER!

Men i alla fall så igår så fyllde hon i min tand som redan har börjats rotfyllas o jag har haft så sjukt ont hela natten, sov ca 3 timmar o det e fan för lite.

Så imorse så ringde jag o fick komma direkt, kanon bra, såååå himla skönt. Så nu e jag ännu en tand mindre, gillar det inte såååå jätte mycket men vad ska man göra. Det e as dyrt att rot fylla o sen så pallar jag det helt enkelt inte.

Det får bli att dom kommer ut o dessutom så har man ju en mindre tand att oroa sig för ju! Bara det e ju positivt. Hade önskat att man kunde ta ut tänderna när man var hos tandläkaren.

Så fixade dom till dom o sen kunde man bara sälla in dom igen, utan att behöva ha ont o höra o känna den hemska borren dom har……Gud så bra det hade varit…..Men men drömma kan man ju….

Ja då har jag fått skriva av mig litta. Fy vilken hemska dag jag hade igår, när det gällde humöret o psyket, det var bara såååå hemskt. Varken orkade eller ville prata med någon o mådde bara såååå otroligt dåligt.

Det slutade faktiskt med att jag gick o la mig redan kl 21.20, snacka om tidigt. Men sen vaknade jag kl 02.28 o hade AS ONT i hela käken o det gav sig INTE. Så jag har varit vaken sedan kl 02.28 i natt, gissa om man e litta trött nu.

MEN JAG HAR INTE ONT! Bara det e ju värt varenda timme jag inte sov i natt, faktiskt.

Vad händer annars i dag då……Nja inte såå jätte mycket faktiskt, solen skiner o livet känns väl inte så jätte hemskt just nu, faktiskt.

Även om jag bara vet att jag har en riktigt hemsk o svår tid framför mig så bara vet jag att jag kommer att klara det.

För jag har mina vänner vid min sida o sen har jag den jag älskar så ofantligt mycket som alltid finns där för mig.

Jag bara MÅSTE skriva ett stort TACK för att han får finnas hemma hos mig, ni vet vilka ni e! Tack så oerhört mycket, jag hade absolut INTE fixat detta utan honom vid min sida……SÅ TACK!!!!!

Nu så har min älskade kommit hit till mitt jobb o vi ska ta o fika litta o sen e det snart dax att gå hem, jag bara måste bara inom Apoteket innan jag kör hem.

Ska köpa ett speciellt munskölj så att jag kan hålla HÅLET rent, där det har varit en MEGA stor tand…..men ONT har jag inte o det e jag jätte lycklig för…….

Nu e det tid för fikning här o jag ska hinna lägga in lite nya blider här i inlägget o sen ska det bli mysfika i denna STORM vi har ute.

Ni får ha det så kanon för jag ska verkligen försöka, FÖR JAG HAR INTE ONT!!!!!!!!!!!!!! O SOLEN SKINER!!!!

 

 

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.