Hälsa

Snart helg…

Som ni märker så har jag inte riktigt haft tid eller snarare ORK att blogga. Har känt mig litta nere så jag har helt enkelt inte haft lust alls o skriva.

Har väl inte riktigt lust nu heller men känner att jag nog behöver skriva av mig litta.Även om det tar emot just nu….

Det som har hänt denna veckan e att jag har varit o magnetröntgat min hjärna, vad det nu skulle vara för nytta. Där e ju ändå inget….hahahaha.

Jag fått ringa min stackars tandläkare igen för det är en flisa från den tanden som blev opererad ut sist. Den sticker rätt ut i kinden o känns bara såååå retlig.

Men som tur e så hade dom en tid imorgon så jag kan komma redan kl 10, tack o lov. Börjar få ont där nu oxo, så det e himla tur att jag ringde när jag gjorde.

Sen har jag bara jobbat, mått mest skit o så, inget direkt kul som hänt. Vi grillade mycket i helgen som var o slappade mest.

Det var jätte skönt även om det kändes som om att man gjorde för lite. Det hände inte något direkt, även om det var skönt så blev det till sist tråkigt på något konstigt sätt.

Nu har jag inte en aning om vad jag ska skriva, så kul e mitt liv….typ NOT! Jo visst e mitt liv bra, det bara står still just nu o så känns det som om att detta skitet med tänderna VERKLIGEN aldrig tar slut. JOBBIGT SKIT!

Men imorgon e det över hoppas jag verkligen……Ska bli sååå skönt även om det känns jobbigt att behöva åka dit IGEN!!!!

Ser fram emot fikan i eftermiddag med två av mina vänner, ska bli såååååååååååå kul o träffa dom igen, det var ju ett tag sedan ju! Vänner behöver man verkligen nu när man har det jobbigt o svårt…..

Ja ja nu ska jag nog ta o sluta detta inlägget. Ni vet i alla fall att jag lever o så. Nu ska jag ta o kolla litta mönster på klänningar, måste ju ha en sådan i Juli…hihihih

Ha det underbart för jag ska göra mitt absolut bästa!!!!

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.