Hälsa

Vet inte….alls….Del 1

Dagens blogg kommer att delas upp i 2 delar….

Jag vet inte alls vad jag ska skriva, det ver ju så länge sedan så jag kommer kanppt på hur man gör…..Sen vaad tusan ska man skriva om….Allt i mitt liv e mest bara skit just nu…..

Har inget alls att se framemot, inget kul som händer, inget kul som KOMMER att hända o helt enkelt inget kul alls. Allt känns bara piss o pina o SKIT!

Nu e det snart dax för magnet röntgen o jag har inte direkt någon som kan följa med mig, men men det kanske löser sig. Min älskling kanske kan följa med mig om det inte finns någon annan, tack o lov….fixar det inte själv.

I dag ska jag till tandläkaren IGEN!!!! Bara såå störigt att behöva gå så ofta, jag känner mig jobbig o besvärlig. Vilket inte alls känns bra, har mega ångest för att behöva gå dit.

Det som e mest typiskt e att jag har inte direkt ont just nu, men då har jag ju inte heller ätigt något direkt i dag. Det gjorde jag inte heller direkt i går o då hae jag inte heller så ont.

Antagligen så e det så att det är e en fyllning som har gått sönder eller så, hoppas det. Så jag slipper att dra ut fler tänder, vill helst inte det.

Så som det e nu så känns det inte som om jag har så många kvar o vill helst behålla dom jag har ju.

Men det känns verkligen att jag inte direkt åt något igår, jag känner mig snurrig o lite yr i dag så det e nog inte så bra att inte äta.

Just nu så försöker jag trycka i mig 3 st knäcke bröd så jag inte svimmar när jag ska till tandläkaren kl 11.00 för jag bara måste ta en lugnande när jag ska dit idag, e bara sååååå nervös.

Men det e mycket för att jag känner mig besvärlig o jobbig o som om att jag vill ha uppmärksamhet …….DET VILL JAG ABSOLUT inte…….Hatar att känna mig så här…..känns verkligen inte alls bra…

Det som e mest jobbigt e att jag just nu inte har ont, inte just nu. Känner att det kommer säkert att komma sen. Jag har både ätigt sött o druckit sött i dag för att fösöka framkalla det onda….Lite har det väl hjälpt men inte mycket alls….

Skulle ju vara sååå typiskt o jag nu fått en akut tid o kommer dit o inte har ont, vad fan….gissa om att dom kommer att ogilla mig då….mer än dom gör redan nu…..

Jag har sådan sjuk ångest just nu att jag bara ska behöva åka dit igen o över vad dom kommer att hitta för fel. Tror nog att jag e rädd för att en tand till kommer att ryka i dag, hoppas verkligen inte det!

Som jag skrev innan så känner jag att jag kommer nog fan se ut som SkallePer i Ronjarövardotter när mina tänder, dom som e kvar, blir klara. Känns inte alls bra.

Kommer det sen bli strålning i stället för operation så kommer jag ju tappa mitt hår oxo o då kommer jag VERKLIGEN att se ut som honom……

Så som jag känner mig nu så vill jag bara försvinna o dra något gammalt över mig o bara somna……Kanske vakna någon gång i sommar eller så när alla problem o skit o mög har försvunnit o inte finns mer.

Eller när operationen har varit så man slipper även det…..Vill bara inte allt detta skit som ska o håller på att hända i mitt liv, känns som det bara e pest o pina o inget annat.

Förresten så NU har jag en sötnos som kan följa med mig till magnet röntgen……tack o lov, fixar inte det själv…….Har sååå svårt för trånga utrymmen nu för tiden, bara såååå jobbigt.

Antagligen så kommer jag att ta lugnande tabletter själv hemma så jag slipper ta det som dom har, tycket inte att det verkar så bra på mig.

 Tänkte ta dom jag fick av min läkare nu som skulle dämpa ångesten, nu efter beskedet jag fick för snart en månad sedan.

Kan inte riktigt fatta vad det e som händer mig o min kropp. Jag brukar kunna sjuta det framför mig men det kan jag inte nu. Annars e jag jätte bra att förtränga men inte nu, det går bara inte.

Men jag har märkt att det hinner ifatt en, verkligen……Då kommer det som ett berg ner över en o det känns nästan som om man krossas helt. Kan inte andas, inte äta, inte ens leva ordentligt!

Gissa om jag har ett fucking bergeller stenblock över mig nu…..Eller snarare så känns det som 100 st……i alla fall just nu…..

USCH HAR ÅNGEST o e mega nervös för att åka dit. Sen e jag ju världsmästare att stissa upp mig själv så det gör ju inte saken bättre heller….Istället för att ta det som det kommer o inte ta ut något i förskott.

Nu känner jag att tabletten jag tog för ca 1.30 börjar verka ordentligt. jag känner det att jag ska nog ta o lita på tabletterna jag ta att dom verkligen lugnar ner en, så håller man sig nog oxo lugn.

Sluta att känna efter o se om jag har ont o känna, o känna o känna. Hade tänkt att jag skulle ta en halv innan jag stack oxo men kanske behöver jag inte det, hoppas inte det. Gillar inte vara geggig i huvet……INTE ETT DUGG!

Näää jag ska nog bara ta o lugna ner mig lite o försöka att inte tänka så mycket o bara vara, eller i alla fall försöka det….även om det e svårt som f.a.n….

VILL BARA KRYPA NER I SÄNGEN JUST NU O FÖRSVINNA!

Jag har inte ens sminkat mig i dag flr jag bara VET att jag kommer att böla när jag kommer till tandläkaren, o bara det känns skit jobbigt. Hatar att gråta framför andra folk, det e bara sååå jobbigt. Gillar inte ens att öra det framför min mor eller Kent.

Men det e väl för att det anser sig vara ett svaghets tecken, men sen så e jag ju svar oxo…..eller som en vänninna på FB skrev till mig ”att tårar är själen som gråter eller något sådant, kommer inte riktigt i håg o TYISKK kan man inte hitta det när man vill heller……*ggrrrrr*.

Nuuu har jag rätt mening o det e ju bara sååå bra! tack Catta! Sötnosen min!!!! ”Tårar är regn som får själen att växa, kärleken att växa och som hjälper dina stora hål du känner att växa igen”.

Nu har jag inte tid o sitta här utan måste nu rusa till tandläkar tiden jag har….USCH VILL INTE, fast jag vill veta vad det e som e fel.

Del 2 kommer senare i efter middag!….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.