Blandat

Vet inte …alls Del 2

Ja då var man tillbaka från tandläkaren o gissa om att jag mår mycket bättre….För hon hittade just inget alls.

Helt ortoligt skönt e det sååååååååååå underbart.

Det e nästan som om att det känns som att det vänder nu för mig, hoppas verkligen det.

Nu en tid, speciellt nu när jag imte har bloggat så har jag måtte riktigt, riktigt dåligt o det e aldrig kul.

Men det e mycket med att jag går i ovisshet o sen att jag vet inte hur illa det e med ögat, hur bilderna o VAD dom kommer att visa o det är bara sååå jobbigt att inye veta hur illa det e.

Det absolut värsta e att jag kan ju inte göra något alls åt det själv o det är hemskat, utan bara gå o vänta på tid, inget annat!

Nu tack o lov så e det på tisdag jag ska på magnetröntgen så det kommer ju börja att röra på sig o hända saker.

Sen e det oxo snart eller snarare när som helst tid att gå till min ögonläkare för att kolla så inget allvarligt har hänt med synen o.s.v.

Men det e ändå all denna ovissheten som får mig att må så kasst o vara så orolig o få ångest ett par gånger per dag. Tack o lov att jag har mina tabletter så jag inte blir helt knäpp.

Skönt nu e det snart tid att gå hem, eller snarare jag ska till kuratorn idag så jag kommer hem litta senare, men ändå. Kanske det blir en liten runda solning oxo idag, vi får väl se vad jag orkar o har lust till.

Annars så kommer jag nog kunna äta i dag i alla fall, för det kunde jag inte idår.

Trodde ju att det var ett hål, så jag höll mig borta från ALLT! Kanske inte riktigt funkar men som sagt jag har inte haft ont ju!

Näää äta måste man ju, o nu när jag vet atta det inte finns något alls där så kommer jag helt klart att kunna äta ikväll.

I går blev det bara soppa så gissa om jag var AS hungrig i morse!!!!

Så i kväll blir det att äta o mysa i soffan med min älskling, om han nu har lust till det…… Jag höll ju mig för mig själv på ovan vångingen hela kvällen i går för jag mådde så sjukt dåligt.

Mycket skit på jobb just nu o jag känner attt det blir för mycket för mig, jag pallar inte. Både denna ovissheten jag har om ögat, ont som fan i tänderna o sen en massa besvär o skit på jobbet.

Det blir bara för mycket just nu, jag bryter samman.

Det var inte alls långt ifrån att jag gjorde det i går, men man e nog starkare än man tror men jaga bara VET att jag var på bristningsgränsen.

Det mest jobbiga e ju när människor som tror sig veta saker o ting inte lyssnar på en, det e nog det jobbigaste.

Det var just det som knäckte mig  i går, att man inte lyssnade på vad jag sa….. Men soms sagt det var i går det. Det var på G att det blev något liknande i dag men min älskade räddade verkligen mig där, tack o lov.

Han kan verkligen läsa mig som en bok, helt otroligt o UNDERBART! Tack vare han o att det lyssnas på honom så har jag fått en rellativt bra dag ändå….tack o lov!

Han finns alltid där för mig o jag känner verkligen att jag kan lita på honom i ALLA lägen.

Det har jag aldrig kunnat innan, förutom mina föräldrar, så det känns kanon att det finns någon annan som VERKLIGEN finns där för mig ALLTID!!!!!

Nu tror jag nog att jag snart har skrivit av mig allt det jag har behövt göra under alla dom dagarna som jag inte skrivit något alls på. Skönt för detta kände jag att jag verkligen behövde.

Så nu innan påska så ska jag till röntgen kl 12 o ta blodprov imorgon o sen ska jag på mammografi efter det, dels inte förrän kl 13.45 så jag får väl ta en liten mini fika där emellan. Sen ska jag minsann hålla PÅSK!

Känns skönt att få vara lite ledig nu, känner verkligen att jag behöver det. jag behöver så vila upp mina nerver nu för dom e verkligen på bristnings gränsen…… Låter ju som om man e något djäkla psykfall!….

Näää nu ska jag snart ut o ta upp badet o sen e det skölja det o ner med nytt o hoppas det blir klart tills jag ska sticka sen idag.

Ni får ha en underbar dag o kväll för jag ska absolut ta o göra mitt absolut bästa jag kan……så det så!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.