Diet,  Hälsa,  Jobbet,  L.O.V.E

Tidig tisdag…kl 03.21

Vaknade vid kl 03.21 i natt o sen har jag inte sovit en blund sedan dess. Gissa om jag e trött nu, så in i hel-te. Men det e bara att kämpa vidare genom dagen.

Sovit sååå otroligt dåligt i natt men det e just bara för att man går o lägger sig hungrig, det funkar inte alls för mig. Det kommer  jag ABSOLUT inte göra i kväll, får väl trycka i mig ett par riskakor så jag slipper vakna mitt i natten.

För jag bara VET att får du inte sova så går du inte heller ner i vikt, så sömnen e viktig som bara den. Men nu har vi i alla fall börjat att ta tag i våran vikt o det känns jätte skönt.

Gårdagen blev det bara 2 st Natur diet 3 morötter o 3 riskakor, sen blev det middag på kvällen med lite kolhydrater, med kolsyrat vatten till det o en kopp te innan jag somnade.

Vi var faktiskt jätte duktiga i går eftersom vi var ute o gick i ca 20 min i väldigt rask takt, bättre än inget i alla fall. men i dag blir det bara att å en runda med Attilla i lugn takt så vi inte bränner oss för fort.

Det var en kompis till Kent som hade sagt det o det låter faktiskt rätt så rimmligt att göra så. Så kroppen kommer i gång ordentligt o inte benhinnorna tar för mycket stryk.

Mina e ju inte o leka med, får ju ont bara jag anstränger mig lite när det e kallt ute o jag inte fått upp värmen. Så det blir att ha benvärmare under byxorna i morgon, det e bara ett måste.

För fy tusan så ont jag fick när vi gick i går, kramp I BENHINNORNA kändes det som o sen upp i knät. Nä benvärmare kommer jag INTE glömma igen….

Jag tänker mycket på den 11 maj just nu, den datumen spökar som bara den i huvudet på mig hela tiden. det e då jag ska ner till Lund o få RIKTIGT besked hur det hela ligger till med tumören.

Det e bara så otroligt jobbigt att inte veta något alls o bara gå i ovisshet hela tiden. Dels ska det bli skönt o få veta hur det e o vad bilderna visade o sen så ska det oxo bli i alla fall LITE skönt att få veta operations dag o så, eller vad tusan nu dom ska göra.

Bara nu när jag skriver om det så börjar jag få ångest, så otroligt jobbigt e det. Trycker på bröstet så jag inte får luft o så får jag en sådan jobbig tung klump i magen, HATAR DET KÄNSLAN.

Som tur e så har jag lugnande tabletter med mig, men gillar inte att ta dom direkt, men blir det för jobbigt så bara måste jag. jag e ju VÄRLDS BÄST på att stirra upp mig, så otroligt korkat e det.

Nu e det snart tid att ta upp det jag har i badet o sen skölja det o i med nästa. Tycker att dagen än så länge går sjukt långsamt men hoppas att den kommer att speeda upp lite sen, men det e väl för att jag e så trött som jag e idag.

Har precis varit ute en liten runda o kastat boll med Attila så nu e han trött attans, skönt så håller han sig lugn ett tag.

Men det blir att gå ut en runda med honom i kväll med o då bara SKA Kent med…..!!!! Annars e det bara jag som går ut med honom.

Tror minsann att jag ska ta o köra o sola innan jag kör hem idag, har ju inte fått min DOS SOL i helgen för det var alldelles för kallt för att sola. Japps det ska jag minsann allt, OM jag har grejorna med mig förstås. Misstänker att dom e i min ANDRA väska hemma…..*grrrrrrrrr*

Nu ska jag ta o leta upp lite bilder på nätet som kan passa i detta inlägget o sen ska jag ut o ta upp badet o ”äta” min frukost. Natur diet, kommer inte ihåg vilken smak det blev jag fick med förutom chokladen idag.

Mina kära läsare får ha det så jätte bra o sköt om er ordentligt o ha det så bra ni bara kan, för det ska jag absolut göra mitt bästa med.

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.