Blandat,  Vänner

Påhoppad o orättvist behandlad….

artworks-000016709687-059bpk-originalJa det e just så som det låter. Påhoppad på värsta sätt just på Facebook. Mycket lägre än så kan man inte sjunka.

Jag blir sååå trött o så besviken på sånt, trodde inte det om denna personen. Sen när man skriver något på fb om just det så blir jag ÅTER igen anklagad för något annat.

Det hela slutade med att jag tog bort min Fb helt, tyckte att det var lika bra. Jag e trött på att folk missuppfattar o tar vissa saker sååå fel, så bort m Fb så kan folk snacka skit bakom min rygg i stället, så som det var förr…..

En liten sak bara, om ni pratar med en vän o vill bestämma något o vännen säger att ”vi kan väl prata om det” o inte riktigt vill bestämma.

Tar ni inte det då som om att dom inte VILL bestämma med just er utan vill se om något annat roligare dyker upp?

Så tar jag det i alla fall o jag e knappast den som krusar eller tränger mig på någons liv. Jag e inget jävla andra hands val, glöm det…..

Sen så när jag växte upp så hade vissa människor förmågan att få mig att känna mig utanför o att jag inte riktigt passade in i deras liv, såna människor väljer jag bort o vill inte umgås med. Jag hänger inte ut någon alls, men jag bara orkar inte med sån skit.

Nu e det kanske människor som tar åt sig, men det e inte meningen jag bara behöver skriva av mig o tar ni åt er så får det stå för er.

likeJag har denna bloggen för att skriva av mig o då gör jag just det.

Nu när jag inte har Facebook kvar mer så blir det nog ändå ingen som läser detta ändå, men jag skriver för mig själv, ingen annan.

En liten sak till. När jag skrev på Fb innan så var det för att få lite förståelse, inte hoppa på folk, det e inte min stil.

O dess utom så sjukner jag inte så lågt o e så feg att jag hoppar på folk på Fb, jag tar det mellan 4 ögon i så fall.

Sen e det så att jag lever MITT liv o behöver inte förklara för någon jävel mina handlingar eller varför jag lägger upp bilder på Fb.

Bara för att jag e sjuk o har sällskap, jag halvligger hela kvällen i soffan. Då får jag inte skåla när det e nyårsafton, bara för att jag e hemma o e sjuk? Varför in i helvete ska jag behöva förklara det för NÅGON?????

Nää tack till sånt, jag lever MITT liv o gör vad fan jag vill när jag vill!!!

Jag tycker själv att jag blivit orättvist behandlad o det står jag för, jag har haft nog med skit i mitt liv det senaste året, jag behöver inte detta….

Precis dagen innan detta hände mådde jag bara så bra, jag hade börjat att hitta tillbaka till mig själv, min egen styrka igen. Så vaknar man o läser denna skiten på Fb, fy tusan så ledsen jag blev.

O sen en vecka tidigare så har jag sett att en innan nära go vän tagit bort mig från dennes vänlista. Ja jag blev faktiskt riktigt, riktigt ledsen, kan inte hjälpa det men blev det, trodde på våran vänskap, men fel hade jag, tyvärr.

Men allt som händer har en mening, inte alltid man förstår. Jag kommer säkert få skit för detta inlägget oxo, skulle inte förvåna mig. Men om ni inte gillar det jag skriver, läs då inte…..

Så nu e jag väl ännu mera hatad kan jag tänka mig, men jag har i alla fall fått skriva av mig. O kanske har detta gett en liten förklaring till dom få som bryr sig om mig….

7

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.