Hälsa,  Sjukdom,  Väder o vind

Pirat lapp o tråkvecka….

Guuuud så tråkig vecka denna varit…Visst den e ju inte slut ännu, men trist e den ändå.

Jag har varit hemma sjukskriven hela veckan o ska till läkaren senare i dag för att se så att min ögoninflammation har gått tillbaka.

I helgen när vi var på underbara Solbacka så hade jag så ont att jag knappt stod ut.

Käkade tabletter så jag mådde skit istället, tryckte verkligen i mig tabletter men det hjälpte inte. Hade så otroligt ont bakom ögat så det var helt otroligt.

Vi skulle ha sovit över men jag var bara tvungen att köra hem, hade o mådde så sjukt dåligt…….Men Kent stannade o hade det jätte trevligt……Skönt att någon av oss hade en bra helg…

Men jag kom i alla fall ut en runda på häst ryggen, men det blev bara skritt, det var ju sååå längesedan. Men GUD i himmelen så vackert där e….. jag var andlös ibland så vacker natur det var där.

Så vill ni ut på häst ryggen så åk helt klart dig, jag rekommenderar det VERKLIGEN. Hade jag inte haft så ont  i ögat o huvet som jag hade då så hade jag kunnat njuta ännu mer, men det får allt bli nästa gång.

Verkligen en nyfunnen vän som lyssnar o förstår en, en gammal själ, så vi har träffats ”innan”….Sååå underbart när man stöter på ”ny gamla” vänner. Sånna man känner att man kan vara sig själv med o som verkligen lyssnar på en när man pratar…..

I alla fall så bara MÅSTE jag dit snart igen o det bara vet jag i min själ att det blir snart igen…..Bara måste träffa mina underbara vänner igen o sen upp på häst ryggen igen….

Men i torsdags så var jag på Ögonenheten o kollade min syn, för i onsdags så ringde jag för att jag kände att min syn har blivit sämre, men det hade den inte enligt den läkaren, som knappt kunde läsa min journal.

Så hade min syn inte ändrats alls, men hon kunde ju knappt svenska o sen att jag ska behöva gå igenom hur jag har det o varit genom.

Jag mår kasst som det e!!!!!!!!

 

I alla fall så ringde jag sedan på måndag efter denna hemska helg, hade ju nästa lika ont på söndagen som på lördagen. Fick tid samma dag o han jag hade då var bara AT läkaren men fan så mycket bättre.

Han sa till mig att ha ögat mörkt i två dagar o sen skulle jag komma tillbaka i dag torsdag o kolla så jag inte hade Irit, regnbågshinne inflamation, vilket gör väldigt ont enligt min bror som haft det.

Så jag har gått med ögonlapp över ögat o sett ut som en djäkla pirat mån-tis……hahahaha

Men jag skulle vila o ta det lungt o inte anstränga mig för då kunde det bli värre, så det har jag gjort,bara varit hemma o vilat. Guuuuuuuuuud så trist det e…..

Sen när det gäller ögonen så e jag verkligen försiktig nu på grund av tumören. Men i alla fall så fick jag diagnosen ögoninflammation o för att tumören sitter där den gör så blir det mycket värre.

Imorgon så e det röntgen  som gäller för att kolla så allt e ok, AT läkaren tyckte att det var lika bra att kolla extra, bättre det när det gäller tumörer…. USCH!!!

I alla fall så har jag fått skriva av mig nu litta o håller tummarna att inflammationen gått tillbaka, men det känns som så ingen smärta alls nu så hoppas, hoppas, hoppas…..

Nu ska jag ta o fixa mig några mackor o sen e det in i duchen en runda o sen iväg…….”usch” såå nu kommer ångesten igen……FAAAAAAAAAN!

Ja ja tabletter nästa för min del, hatar må så här….

Nu mina läsare OM det finns några kvar så ska jag ta o avsluta o ni får sköta om er o ta det lungt, ta vara på det fina vädret o ut o sola.

Jag skulle sola en runda i går men fick gå in efter knappt 20 min för att det började göra lte ont i ögat o jag vågar INTE riskera något….

Sköt om er o ha det bäst, jag ska göra så gott jag kan om jag inte TRÅKAR ihjäl……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

 • Annelie

  Hejsan min vän
  Jättefint kort på underbara hästar. Så nöjd med att du njöt på din ridtur. Det värmer mitt hjärta!
  Tack för den fina reklamen du skrev om Solbacka Häst & Natur <3

  Som du skrev i min blogg så är det viktigt att skriva av sig.. Bra jobbat 🙂

  Lycka till idag

  Finns här för dig om du behöver

  En stor kram till både dig o Kent
  Hoppas vi ses snart igen och att du får njuta fullt ut då <3 Av både ridtur och slabbedang 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.