Hälsa,  Jobbet,  Sjukdom,  Väder o vind

Bilvärmen o nya klor….

Ja nu undrar ni säkert vad tusan jag menar med det.

Men i morse när jag körde in så fick jag fan ta o sätta på bilvärmen, för tusan så kallt det var.

Inte alls kul att det ska börja redan, trist attans, men det kommer ju någon gång.

 Men tycker allt att kylan o hösten kunde vänta ca 1 eller 2 månader till.

Inte så mycket man kan göra ju, trist attans e det i alla fall.

Vill ju inte riktigt börja med jackor o tjocka tröjor, inte ännu.Jag vill njuta av solen mer i år… o värmen…Men men inget man kan stoppa.

Även om jag faktiskt känner att det ska bli lite skönt med hösten på ett sätt. Lite förändring o litta nya kläder. Sen den höga friska luften som kommer med hösten, den e bara sååååå underbar att andas in.

Man känner att man får energi o liv när man tar det första andetaget när man går utanför dörren på morgonen, den känslan e bara sååå underbar.

Just så var det i morse när jag kom utanför dörren, men jag var varken klädd eller beredd på det så det var ingen direkt härlig känsla.

Men men skit i det nu. I kväll så ska jag i alla fall ta o byta mina klor, tycker allt att det e dax + att vill ha några nu som det e mönster på, lika annorlunda.

Det e ju inte såå jätte länge jag kan ha dom ändå, så då blir det lite för att kolla hur denna acrylen sitter på just sånna tippar. Ska bli litta spännande faktiskt.

USCH… fick precis ta ett par lugnande för jag kunde inte hålla ångesten tillbaka mer, så nu e det gjort o dom hjälper väl snart. Det e bara såååå jobbigt när den bara kommer så.

Jag gör verkligen vad jag kan för att hålla den borta, men i bland så går det bara inte. Jag försöker i ca 30 min o koncentrera mig på något annat o inte tänka så mycket.

Men ibland så gåpr det bara inte, som just nu. Bara såååå himla jobbigt, HATAR NÄR DET HÄNDER!

Men det e ju bara en övergång, sen kommer jag varken ha ångest eller behöva ta tabletter.

Gillar verkligen inte att behöva ta dom för man blir så ”bedövad” på något sätt i huvet o jag bara HATAR det.

Sen att behöva ta tabletter e ju inte heller så kul, men vad tusan ska jag göra.

Nu har jag ABSOLUT inte en enda aning om vad jag ska skriva mer, så det e väl dax att avsluta nu då, ni har ju inte heller allt tid i världen o sitta här o läsa min blogg….hahahaha…

 Men det e ju faktiskt frivilligt ju! Hahaha så det så. Bra slut i dag va…haha… Jag e bara litta uttråkad o känner mig väl inte riktigt i varken balans eller på topp.

Men jag gör i alla fall vad jag kan o förmår att göra denna dagen till så bra den bara kan bli, kan ju inte göra mer än så…..

Ta nu hand om er mina kära läsare o var rädda om varandra. Snart blir det till att göra om bloggen litta tror jag, behövs litta nytt…..

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.