Hälsa,  Jobbet,  L.O.V.E,  Sjukdom

Nu så….mobil e man!

Japps nu har även lilla jag här på jobb ett trådlöst eller snarareMOBILT bredband….hahahaha….På tiden eller hur…

Har äntligen fått tummarna loss o sticka iväg o få mina pin koder så jag kan använda det….. Men denna datan e inte så bra, tyvärr. Kanske måste kolla en sak….nopps gick inte alls o fixa…..

Tror nog att jag ska ta o försöka spara ihop till en ny data, en bättre än denna, för denna e verkligen kass o GAMMAL!!!!! O dom kostar ju inte såååå vansinnigt mycket nu heller.

Usch så seeeegt det e idag, riktigt trisst o sen har jag ju ändå varit ute på ärenden o ändå e det segt. men jag e oxo riktigt as trött i dag.

Var ju hos läkaren innan i dag o kollade ögat, varför jag har haft så ont, men det syntes inget alls…..så det blir ju bara att vänta på operation, när den nu kommer.

Försöker varje dag att bearbeta ångesten så att den inte tar över, men det e verkligen inte så lätt. Men tack o lov så har jag ju mina lugnande, o dom hade jag inte klarat mig utan, inte nu i alla fall.

Väntar på att min läkare ska förnya ett av mina recept, men kan tänka mig att dom ska dubbel kolla med Lund att det jag säger stämmer, jag gillar INTE alls att behöva tigga om tabletter, inte ett dugg.

Men men skit i det nu, i dag vad händer då då? Inte mycket på min front i alla fall.

Jag ska ut o gå med min älskade lilla vovve i kväll igen kanske till o med min älskade make kommer med, OM HAN ORKAR!

I alla fall så e det vad som händer hos lilla mig, inte så mycket alltså.

Jag känner i alla fall att jag e på väg tillbaka i ”balansen” i mitt liv, FÖR JAG FINNS JU KVAR!

Som min underbara kurator sa, hon e bara såååå bra o får mig verkligen o tänka i andra banor än dom mna har snöat in på såååå in i helvete nu när man e så rädd som man e för operationen o det som komma skall.

Men nog om det, orkar inte riktigt skriva om det just nu o sen e jag bara sååååååååå mega trött så jag orkar knappt tänka bara, ska ta en tim på mattan eller så när jag kommer hem, känner att jag ehöver det, vaknar ju kl 04 varje FUCKING natt!!!!

I natt blir det att ta en lugnande o sen en sömntablett så man verkligen kan få sova en hel natt…..Känner att jag behöver det. Sov sååå oroligt i natt oxo för att jag var så rädd för vad dom skulle säga hos läkaren i dag…..

Ta hand om er o ha det så himla bra ni bara kan, jag ska göra vad jag kan för att göra denna dagen bra, o när jag har min älskade make bevid mig så bara VET jag att det kommer att gå hur bra som helst….( vet att det lät rätt ”glyttigt” men det e ju bara så sant så )

 

 

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.