H.E.L.G,  Hälsa,  L.O.V.E

Lille Julafton…

Ja det e ju det faktiskt o vad gör jag…jo städar…hahahah

Men man vill ju ha fint när man vaknar imorgon o bara kunna slappa o ta det lungt. Just nu så sitter jag o väntar på att golven ska bli torra så jag kan fortsätta…

Jag får ju passa på när Kent inte e hemma o fixa till, han e ute på Väla o köper julklapp nu….Stackare, snacka om där måste vara folk!!!

Men dom små pojkarna shoppar nog o har roligt, så som vi tjejer brukar göra…hahaha….dom e ju rätt söta bägge två…..*asg*….

Så vad har annars hänt i dag då. Jo fick köra in till stan o leverera ett paket för att annars hade det inte hunnits med, o jag e ju sjukskriven….Men har man ett familje företag så ställer man upp!

Sen skulle jag har kört hem o städat o fixat o senare kört o handla, men det blev precis tvärt om…. Körde o handlade efter jag hade levererat o sen hem.

När jag kom hem var jag så trött att jag var tvungen o lägga mig ett tag så trött jag var p.g.a alla människor o stess det e ute nu.

Jag kan bara tänka mig hur Kent har det, stackare…bägge två då…. Men så blir det när man väntar till sista minuten….

Nu blir det till att bädda rent o sen rymma upp o fixa till lite. Sen e jag nog faktiskt klar, ska göra en riktig pedikyr oxo förstås, men det ju bara lyxigt…..

Förresten, så en f.d vän när jag var ute i dag. Denna människan har bara förpestat min värld från den dagen jag började skolan.

Hade denna vän på FB innan men den försvann, vilket jag e sååå glad för så slapp jag ta bort den. Men som sagt gick rakt förbi i dag o jag bara blir sååå irri. Visssa tror att dom e mer än andra o bara e sååå störiga.

Som ni kanske har läste eller så kanske jag inte skrivit det, men jag var mobbad hela min uppväxt i skolan o retad o så.

Jag hälsar inte mer på dom människorna, jag e långsinnt på det viset.

Men egentligen skulle man tacka dom, för det e dom som gjort en så stark som man e i dag….men ändå….ja ja dom ska inte få min energi ialla fall!

Tänker inte skriva mer om detta för dom människorna e inte värda ord ens…. Den ”världen” jag lever i nu med det folket, det e riktigt vänner som bryr sig om mig o hur jag mår o så…..

Det e dom man ska ta vara på o lägga ner energi på, inte energi tjuvarna, dom e bara idioter….

Sååå nu e golven någerlunda torra o RENA så det blir att ta tag i sovrummet nu o sen resten. Kanske blir det en glögg med litta rom sen…… o mysa med min MAN i vår fina mysiga soffa….

Ni får ha det så jätte bra mina kära underbara läsare o hoppas att ni får en lika underbar jul som jag VET att jag kommer att få, för operationen e ju GJORD!!!!!!

Sköt om er o era nära o kära o njut, tiden ni har med dom kommer ALDRIG tillbaka så VARJE sekund räknas…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.