Hälsa,  L.O.V.E

Snart jul…

Ja det e det ju faktiskt o såååå bra jag mår just nu. ( Utan några som helst tabletter, helt otroligt. Jag e hög på livet just nu o det känns bara sååå underbart!! )

Ser sååå fram emot imoron när jag ska med min älskade Kent o köpa julgrupp o sen kolla julklapp/ar till mig….( hoppas ju att det blir mer än en …fniss )

Ska bli sååå kul o hitta på något så juligt o mysig med honom, känns som det var 100 år sedan sist som vi gjorde något kul o roligt ihop.

Nu när operationen verkligen e gjord så kan vi bara sakta med säkert gå tillbaka till våra vanliga liv.

Det e såååå underbart att kunna gå tillbaka o vara den jag var förr, den som Kent verkligen träffade o bara känna att jag e den jag e o slippa att må dåligt.

Slippa att tänka på allt hemska jag måste gå igenom för att bli frisk o kunna få mår bra.

Slippa att ta dessa skit lugnande bara för att orka med vardagen, jag e såååå glad att slippa allt sånt nu!

Men i alla fall så imorgon efter han har jobbat så ska vi köra till Kvidinge o köpa en fin julgrupp o sen en runda ut på Väla o så ska jag visa honom det jag vill ha i julklapp, så han har lite o välja på.

Jag vill ju helst inte veta vad jag får, eftersom jag tycker att det e en sååååååå stor del av julafton att få överraskningar o jag bara tycker att det hör till helt enkelt.

I dag var jag ute en runda med min kära mor o kolade o just det halsbandet, det hade tagit slut, gissa om jag blev ledsen.  Men så var där ju ett annat som dock var dyrare men bara sååå fint.

Det är det hjärtat med ängla vingar som ni ser här. Men sen såg jag ju oxo den sååååååååå otroligt vackra nyckeln så ni ooxo ser blid på.

Den e nog faktiskt finare…hahah.  Har nog aldrig sett ett så fint Thomas Sabo hänge…

Men så klart e det nog för dyrt, men men drömma kan man ju! TACK O LOV!

Jag har i alla fall fått klart alla mina julklappar nu, förutom dom som inte kommit med posten så klart. Vissa tar ju tid, men ska dom komma hit från andra sidan jorden så tar det ju lite tid så klart.

I värsta fall så ska min kära mor få den i nyårs present. Mina kära föräldrar har sagt att vi inte sak köpa några julklappar i år till dom…men sedan när har jag lytt dom???!!?!?!

Jag köper julklapp till dom för att jag tycker dom verkligen förtjänar det o då SKA dom helt enkelt bara ha en, så det så. Det hör julen till enligt mig, så e det bara…..

Annars e det inte jul för mig om jag inte kan få ge dom jag älskar något, som sagt det hör julen till helt enkelt!!!

Så här bervid ser ni den oerhört vackra nycklen jag bara ÄLSKAR, men men som sagt drömma kan man ju….

Nu ska jag ta o slänga mig i sängen o kolla litta tv innan jag ska försöka sova o drömma om morgondagen, som jag bara sååååå mycket ser fram emot!

Ni får ha det så jätte bra alla mina, om det finns några kbvar, läasre. Jag skriver ju bara sååå sällan vilket jag själv tycker e KATASTROF!

Får väl ta o försöka att ändra på det tycker jag allt, eller vad tycker ni?

Sköt nu om er o ta vara på den tiden ni har tillsammans, den kommer aldrig tillbaka o varje ögonblick räknas, även om det inte känns så just då.

Lev nu o älska nu, ni får ingen andra chans…

 

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.