Hälsa,  Sjukdom

Så ja!!! Juligt värre….

Då har vi eller jag fått bloggen att se litta julig ut oxo, var ju på tiden tyckte jag i alla fall.

Jag har skullat  fixa till den länge nu men har inte riktigt visst hur jag skulle göra, eftersom jag inte alls har koll på WordPress hur tusan det funkar…

MEN i dag eller i kväll så hjälpte en vän mig, VIA Fb att fixa det… Tack snälla Jonas, jätte gulligt av dig…. Verkligen… Tack…

Så vad tycker ni????

Blev den fin? Det tyckte i alla fall jag… Rätt så mysig… Ska bara hitta hur man LÅSER bakrunden, men det ska jag nog ta o klura ut, på något sätt.

Jag var nere just nu o gjorde mig litta glögg med liiiiiiiiiiiite rom i, fy tusan så gott det e….jag hade ju poäng över i dag….hahahaha

Så vad har hänt sedan sist jag skrev då? Inte sååå jätte mycket, förutom att vi fortfarande inte har mer än EN bil så jag e fast här på dagarna, vilket jag HATAR!

Visst skulle jag kunna ta tåget härifrån till stan, men ska man till Ikea så e det litta knögigt. Då måste jag ta tåget till stan, sen buss ut till Väla o sen samma väg tillbaka.

Inte nog med det så e det ju inte billigt heller, o jag har ju inte riktigt så mycket pengar eftersom jag e sjukskriven…. Tro mig det ger inte alls i kassan….

Men i morgon så ska jag upp o köra Kent till jobb. Dels så kommer jag upp i tid o sen så har jag ju bilen sen….tack o lov.

Sen kanske jag kör hem en runda o sover, men en sak ska jag i alla fall. Det e att köra o titta på ett hus vi hittat i Bjuv som e jätte fint, nyrenoverat, men bara en toalett.

Det e nog det enda negativa att det bara finns en toalett, annars e det mysigt o jätte fint. Men vi får se när vi kan komma o titta på det.

Ska en liten runda på Väla o Famillia med min kära mor oxo imorgon, hon vill så gärna ut där med mig. Så det blir det, kanske hinner o orkar jag med att städa o kanske till o med julpynta oxo…

Granen ska ju oxo upp, det e ju lusia så det e det allt tid att få upp den…. Men bara MÅSTE ta o få tummarna loss att julpynta här hemma.

Lite har kommit upp, men långt ifrån allt. Vet inte riktigt men jag har svårt att få den riktigt julkänslan, vet inte om det e vädret eller vad det är. Trist e det i alla fall.

Men åter ett försök i morgon då, blir kanske litta lättare om man kommer upp i tid. Så som jag har det nu e det INTE bra. Sover för länge o sen e hela dagen förstörd…

Nää nu e det ändring på det o jag ska bara helt klart tillbaka i mina gamla spår, dom jag hade INNAN beskedet om tumören, för det var DÅ hela mitt liv rasade.

Sakta men säkert hittar jag nu tillbaka till mig gamla vanliga jag, tack o lov. Har saknat henne o att vara sån som jag var. Men NU e jag verkligen på väg tillbaka…

Nu ska jag in o slänga mig i sängen o kolla litta på tv innan jag somnar, om det nu blir tidigt, vilket jag INTE tror…

Ta hand om varandra o ta vara på den tiden ni har, den kommer aldrig tillbaka…

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.