Hälsa,  Sjukdom,  Väder o vind

Årets första fjäril…

Såå underbart det var i dag o åka o fika med min söta fina Tess, det var miljoner år sedan vi fikade. Förr fikade vi i alla fall minst en gång i veckan.

Men det ska bli ändring på det nu, vi har redan bestämt tid för nästa vecka, myyyyyyyyyyyysigt….

Något sååå otroligt hände när vi satt nere i norra hamnen i solen o bara njöt av det fina vädret, o det var en fjäril kom flygande. Helt otroligt, REDAN!!!

Det som oxo e kul e ju att vi har bägge en fjäril tatuerad på exakt samma ställe på kroppen, dock inte samma bild av en fjäril men ändå.

Men i alla fall den kom o satte sig på räcket framför oss, helt otroligt att dom redan börjar komma. Sen ovan på allt så var det en brun fjäril, en Påfågelfjäril.

När man ser en sådan som dom första som kommer så sägs det att det kommer att bli en varm sommar, varm o lååååång, så det hoppas vi verkligen på.

När vi hade fikat gick vi en runda på stan o sen blev det att jag stack en runda om min frisör för att boka till till klippning. Då visar det sig att han e sjuk, men e på salongen ändå. Han har haft en hjärnblödning….!!!

Helt otoligt så det kan vända o vrida sig våra liv alltså. I alla fall så skulle vi prata mer om det när jag ska klippa mig, hoppas bara jag får pengar tills dess o att dom kan räcka till klippning oxo, behöver det verkligen!!!!

Sen när jag kom hem så hyrde vi en film o bara myste i soffan o hade det bra, underbart mysigt…

Nu e det tid för mig att nanna o även min älskade make, han ska ju köra till Stockholm i morgon o kolla på Top Gear med sin bror…. iktigt grabb kväll!!!!

En annan ska ju jobba på matchen, nice o tjäna litta pengar ju!!!!

Näää nu måste jag försöka få liitta skönhets sömn, som om det hjälper….hahahahah. Om jag nu kan få sova för den hemska smärtan jag har i smalbenet.

Jag har ju lyckats dra på mig benhinne inflamation, o jag har en salva här hemma som helter Djävuls balsam, o det e det VERKLIGEN!!!!

Man ska inte alls ta mycket av det när man smörjer på för det bränner något så in i hel…e, tro mig.

Men nu ett par dagar så har jag tagit på o det har inte känts alls någonting!!! Det hör ju till att den gick ut 2007……*grrrrr*

Så i dag grävde jag i burken o smetade på rätt ordentligt för jag vill ju bli av med skiten ju o vad händer??? Jo NU bränner det SATAN!!!!! Hahahaha sååå störigt!!!!!

( Självklart så lyckas man att peta sig i ögat när man har sånt skit på, ÄVEN OM MAN HAR tvättat av det, snacka om att det gör ont!!!! )

Ni får ha det så bra o sköt om er o era kära o nära, för det gör jag så gott jag bara kan!!! Njut av vår värmen o ta vara på eran tid ni har tillsamans så mycket ni bara kan, varje minut räknas o den kommer aldrig igen….

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.