Bilder,  H.E.L.G,  Hälsa,  Jobbet

Hemska räkningar…

Ja denna dagen har inte varit den bästa inte….

Vaknade o kom på att jag hade glömt att sätta klockan så jag kunde säga hej då till min älskling innan han stack i dag.

Men det var i alla fall fint väder så jag tog o gjorde en kopp kaffe o sen ut o satte mig i solen, gissa om det var underbart!!!!

Jag satt där nästan 1.30 min sen var det för disigt o sen skulle jag en runda in till mina älskade päron.

Efter ha varit där o hämtat ett fin fint present kort så blev det en runda ut på Media Markt o använda det!!!!

Vilket fynd jag gjorde, blev sååå glad, underbart när man får sånt man vill ha o kan köpa…. Det blev en väckar klocka /högtalare / dockstation/ laddare till Iphonen…

Sen på tal om presenter, ni skulle bara se det fina halsbandet jag fick av Kent, sååå underbart fint. Finns det bilder här så ser ni det i alla vinklar.

Jag bara ÄLSKAR det!!!!! O det e något HAN har valt ut till MIG, sånt betyder såååå  mycket för mig, ni anar inte hur mycket!

Sen när det gäller mitt så att säga kalas eller vad man ska säga, firande av födelsedag, det var nog sista året det var.

Känns inte riktigt lönt att ha det mer, det e ju inte någon mer än våra föräldrar som vill komma, så det känns verkligen inte bra.

Sen allt jobb jag har innan, med nerver o liknande o städande så känns det inte riktigt att det e värt det, när man bjuder så många o inte ens hälften kommer….

I kväll satt jag o betalöde våra räkningar o det var verkligen inte kul, blir nog till att avbeställa frisören, för kommande månader kommer det bli ännu sämre.

Får väl försöka klippa mig själv på något sätt, eller jag vet inte. Ska i alla fall ta o säga upp den fasta telefonen, det blir jag tvungen till.

Jag har sådan hemsk ångest varje månad för det blir alltid bråk o käbb o jag bara hatar det….Har så mycket skulder även om dom har halverats, men jobbigt e det.

Dom måste ju betalas o nu när vi kommer att få det sämre så kommer det verkligen inte vara lätt, vet inte ens om jag kommer att få ihop det…..

Nog om det, just nu sitter jag i sängen med min knä topp o skriver, ska snart nanna, upp o jobba imorgon ju…..

Ni får ha det så jätte bra mina kära läsre o ta hand om er o ha det så underbart bra ni bara kan, för det ska jag !!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.