Hälsa,  Jobbet,  Väder o vind

Solat o Röglematch!

Så otroligt mycket folk det var på matchen idag, helt ortoligt!

Tiden gick så otroligt fort o vi hade o göra nästan hela tiden, sååå nice!

Men min dag började med att kolla så all räkningar var betalda o allt var klart, vilket det var.

Såååå skönt, nu dröjer det ca 1 månad tills nästa ångest …..men vi tar det då, inte nu!

Sen satte jag mig i solen ca 2 timmar o bara njööööööt, sååå underbart skönt det var. Det var ju hela 21 grader o så underbart.

Årets först humla kom minsann oxo o nästan landade på mig…..vilket inte alls gillades av mig…. Han blev nog allt mer rädd för mig än jag för honom.

Sen lekte jag o min älskade Attilla i solen o bara hade det sååå bra. Känns underbart när man verkligen KÄNNER att sina nerver läker o man känner att man blir starkare för varje dag som går, underbart.

Jag märkte det att jag fick riktiga lyckokänslor av att sitta o njuta o ha det bra i solen, det var så otroligt längesedan jag hade sånna känslor, underbart det med….hahahah

Hoppade i duchen efter att ha ätigt o sen var det bara att måla sig i ansiktet lite, vill ju inte skrämma gästerna man ska servera med att komma dit utan smink…

Sen var det bara att hoppa i bilen o köra till Ängelholm. När jag väl kom dit var det ju bara sååå fint väder att det riktigt tog emot att behöva gå in, hade hellre varit hemma o grillat eller något. OM Kent hade varit hemma.

Men i alla fall så idag körde jag mycket senare än jag brukade o ändå så var jag där först….hahahah Ja ja får ta o köra ännu senare nästa gång det e match så kanske det hinner komma någon innan mig….hahahah

När jag kom hem så gissa om min lilla vovve blev glad, det e så underbart att han blir så otroligt glad när jag kommer hem, man känner sig verkligen saknad, ljuvligt…..hahaha måste ju använda något annat ord än underbart…hahahah

Nu ska jag ta o in o sminka av mig o sen bara dyka i sängen, e så otroligt trött o känner att jag behöver få sova litta. Blir nog dock en liten runda på mattan först, känner jag behöver nog det….

Ha det så underbart ni bara kan o ta hand om er o era när o kära, för det kommer jag att göra….

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.