Hälsa,  Väder o vind

Ikväll gäller det…

Ja för Rögle då alltså… Jag ska ju jobba i kväll o jag bara hoppas att dom vinner så jag kan få jobba litta mer, det e såååå underbart att vara bakom baren igen.

Hur tusan det hela ligger till o vad dom måste ta för poäng o så har jag ingen som helst aning om, men som sagt jag vill ju jobba mer så hoppas, hoppas, hoppas.

Vet inte alls vart mitt så kallade hocky intresse alls har kommit från men tror nog man blir litta smittad när man jobbar i den miljön….hahahaha

Jag skulle ha skrivit ett inlägg i går men det blev bara inte så. Fastnade framför tv o sen somnade jag från den helt enkelt.

Fick i alla fall en massa gjort igår. Ute platsen på framsidan av huset e NÄSTAN klar, gräsmattan e rensad o rabbarrerna e oxo nästan helt rensade från vinter trista grenar o så.

Kännde mig riktigt nöjd när jag gick in från trädgården efter ca 5 timmar ute igår. Sen fick jag även mina blommor omplanterade så det var oxo jätte nice.

Det var dom jag köpte för att påminna mig om HOPE o LIFE inför operationen, o dom bara växer o växer, så något rätt gör jag minsann allt!

Sen har jag en murgröna som står i köksfönstret som oxo bara växer o växer o dom har jag ALDRIG lyckats med innan, men det e ju en kärleks planta har jag fått veta o kärlek finns det verkligen i detta huset, det vill jag lova.

Snart ska jag ta o fixa till mig för jag ska ju som sagt iväg o jobba i kväll o det ska bara bli såååå kuligt, har kännt mig litta krasslig igen men jag ska bara inte låta mig själv bli sjuk igen.

Positiva tankar o sen bara ta hand om mig själv ordentligt så ska det nog funka, inte nog det SKA funka!!!!

Nu har jag inte riktigt tid att sitta här o skriva mer, måste ju fixa till mig inför kvällen o försöka käka något innan jag kör, även om jag mår illa nästan hela tiden.

Ändå så mår jag oförskämt bra just nu o bara älskar mitt liv o alla som finns i det, det e såååå undetbart att äntligen få må riktigt bra psykiskt!

Känner som jag verkligen behöver få tillbaka min styrka, o den e verkligen på g tillbaka vilket e så underbart att det inte går att sätt ord på känslan.

Näää nu måste jag avsluta så jag kan fixa till mig, ta nu hand om er o har det så underbart bra ni bara kan i detta underbara vår väder, för det ska jag absolut ha….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.