Diet,  Hälsa,  Jobbet,  Väder o vind

Åter på jobbet… :o)

Ja då har man jobbat nästan en hel vecka, skönt attans e det verkligen.

Även om denna dieten jag går på nu inte e så lätt inte.

Men vill man ner i vikt så vill man verkligen.

Men jag äter ju 5 ggr om dagen, även om det bara e påsar dom 3 ggr/dagen o sallad+protein dom andra två, men det funkar i alla fall.

Vi var o vägde oss i går o jag hade väl inte tappat så mycket men helt ok ändå.

Blev 1.5 kg för mig men sen så har jag ju oxo tappat 8 cm  i midjan o det känns!!!

Tycker på något sätt att vikten e ju bara en siffra o det e ju hur man ser ut som e det viktiga. Så dom 8 cm o sen dom andra cm jag gått ner runt om e ju bara såååå underbart OCH det viktiga!

E i alla fall tillbaka på jobb nu i ett par veckor vilket e riktigt skönt, förutom dom tidiga mornarna, syran o att vara ensam här hela dagarna, det tar verkligen kol på mig.

Jag vill ha ett service jobb, det e jag ju bara sååå bra på o trivs super med. Men det e ju till att kolla Platsbanken varje dag, vilket jag verkligen gör, men det e faktiskt svårt.

Men det e i alla fall skönt att vara tillbaka o jobba litta, faktiskt! Men men det e ju inte sååå länge, har litta annat på g hemma som oxo måste fixas.

Det får allt bli när detta e slut, har varken lust eller tid till det nu.

Lusten finns ju absolut inte, känner bara skit för det mesta när det gäller hemma. Inget funkar som det ska o det känns INTE alls bra…..

Men det har helt säkert med denna dieten som vi går på, det e ju ingen dans på roser precis….men men, bara att bita ihop ju! Det e bara trist o jobbigt när det blir så här…..

Näää nog om detta nu, skulle skriva att det e ju fint väder i alla fall, men nopp. Nu började det regna så det kan jag ju inte heller skriva……….hahahaha

Men det skulle ju bli jätte fint väder på valborg, men det gör ju ingen skillnad för nig ju, kommer att jobba. Dom flesta slutar vid middag för att det e ju en afton, men jag ?!?!? Nopp kommer säkert få jobba…..*grrrrr*

Ja ja sen e det ju röd dag o då vet jag inte heller, man kan ju hoppas att man slipper så kanske man skulle kunna fixa litta i rabbatterna hemma, för det e ju ingen annan som gör det så det blir ju jag som får fixa så det blir gjort….

Men vad ska jag hemma o göra, sitta ensam o glo in i en vägg….Näää då kan jag ju lika gärna jobba… E så trött på att sitta själv o aldrig hitta på något, utan nästan alltid vara ensam. Blir så ledsen av det….*börjar gråta litta*

Näää ni får ha det så bra mina kära läsare, ni som nu e trogna o e kvar. Det e ju faktiskt så att jag nästan inte bloggat på nästan 14 dagar….ILLA!!!!! Men jag ska verkligen försöka att ändra på det nu.

Nu har vi ju ett fungerande internet här på jobb så man kan ju alltid hoppas….

Ha det så jätte bra mina läsare o sköt om er o hade så bra ni kan, jag ska absolut göra det bästa i min ensamhet….tack o lov har jag min älskade Attilla….

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.