H.E.L.G,  Jobbet,  Väder o vind

Så vad det måndag igen då….

Ja det var ju det, eller e! Denna helgen har ju inte varit så kul.

Men tyvärr e det inget jag kan skriva om här, det går bara inte o det e inte till för allas öron o ögon heller, så det så!

Annars så har det ju inte hänt så mycket faktiskt, det har mest varit lungt o det e ju aldrig fel.

Vädret skulle väl kunnat varit litta bättre men men det snöar i alla fall inte o det ska man ju vara glad för, jag e i alla fall.

I lördags efter jag hade varit först på Famillia o sen Bauhaus.

Sen blev det Flower team, en liten runda på Väla o sen Famillia igen, gissa om jag var trött när jag kom hem.

Men i alla fall så blev det att jag började föra vid framsidans altan så där blev fint. Gjorde inte riktigt klart men nästan, jag orkade helt enkelt inte.

Skulle ha gjort klart det i går men jag hade helt enkelt inte kraft till det.

Min stackars mage började ju igen o krångla, magkatarr så klart o en riktigt illa sådan. Men tack o lov så har man ju tabletter hemma så dom har hjälpt, tack o lov.

Nu e den nästan helt bra, även om det e annat som gör att man e litta orolig nu, men det löser sig nog, hoppas jag.

Så nu vet jag inte alls vad jag ska skriva om, jo jag vet men det kan jag inte, det går bara inte…..

Gott väder e det i alla fall o det e ju bara sååå nice även om det inte e så jätte varmt. Men solen e framme o det är nästan helt blå himmel vilket e underbart, GOTTE!!!!

Ska träffa söta Becca i eftermiddag efter jobb o fika litta o prata, ibland får man vara en klippa för sina vänner, men det ska man oxo vara tycker jag.

Förhoppningsvis så har jag bara 4 dagar kvar på jobba nu, det ska bli sååååå underbart skönt att bara få sova en timme längre på dagarna o sen få komma igång med att fixa där hemma.

För det behövs verkligen o jag e riktigt taggad på att få komma igång att göra det. Det kommer ju bara bli såååå fint, OM det nu kommer gå att jag bara har dessa dagarna kvar.

Det återstår ju att se hur det hela löser sig……hoppas verkligen på det bästa för annars vet jag inte hur tusan jag ska göra, nääää nog om detta!

Hmm ska nog ta o tvätta litta när jag väl kommer hem idag, hur tusan sent det nu blir….

Nu tror jag nog allt att jag ska ta o värma min mat snart för det e faktiskt lunch nu snart o jag e allt litta hungrig. Japp så får det allt bli…

Ni får ha det så jätte bra i dag mina kära få läsare o sköt om er o era älskade o kära, man vet aldrig vad som kan hända så ni inte får träffa dom….. Så njut varje minut, för den kommer aldrig igen, tro mig….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.