Blandat

Kasst humör o ont…

Ja ni får allt ursäkta men jag e inte alls på humör att blogga idag.

 Känns som om att jag har börjat få den fucking tand värken tillbaka igen o det gör mig på bara såååååååååå mega dåligt humör, HATAR att ha ont i tänderna….

Sen att behöva gå till fu****g tandläkaren igen e ju inte alls kul. Får mega ångest bara jag tänker på att jag har tid i september eller oktober….kommer inte riktigt ihåg.

Men nu e det i alla fall den nya tandläkaren så jag slipper den gamla, tack o lov. Vi får väl hoppas att denna nya e bättre, men det e ändå skit att behöva gå dit…..*ggrrrrr*

HATAR ATT HA ONT I TÄNDERNA!!!!!!

Trodde att denna helgen skulle bli bra o kulig, men ska jag behöva ha ont kommer den absolut INTE att bli varkan bra eller rolig….F_A_N! Blev bara på så mega kasst humör nu o sen vet jag att det smittar av sig på min älskade o han mår redan inte helt ok. Känns som att hur jag än gör blir allt fel o känns fel….VILL INTE HA ONT!!!

Sen kan man ju alltid hoppas på att det e känsliga tandhalsar eller något, men med min tur så e det säkert inte det….Tänk om det hade funnits något som man bara bkunde hälla i tanden, eller hålet så lagades den själv, man slapp borrar o bedövning o skit. Då hade det inte varit så hemskt att gå till tandläkaren inte, men men.

Ja ja skit i det nu, jag e lite velig i dag märker jag. Det e lite grill fest på klubben i kväll, men jag vet inte riktigt om jag orkar eller ens har lust att köra ner där, har ont o e på rätt kasst humör ju.

Men sen så kanske man skulle behöva lite ombyte o kanske få något annat o tänka på….F** jag vet inte alls hur jag ska göra.

Kent e där redan han körde redan kl 15 i dag, men ändå så vet jag inte riktigt vad o om jag vill. Ska ta ett par värktabletter o se om smärtan lägger sig, DÅ kanske jag kör ner där….får allt se.

Sen så  i morgon så kanske det inte blir något bloggande, det e ju trota allt helg o då e man ju LEDIG så vi får se vad som händer o fötter då.

Ni får ta hand om er o sköt om er o ha en riktigt underbara helg o kväll för det ska jag verkligen försöka att ha…trots smärtan….*ggrrrrrrrrr*……

Kramas alltid…..ofta o länge…o överallt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.